UZ PODRŠKU RODITELJA KRENULA NA TERAPIJU: Naslednica Breda Pita i Anđeline Džoli u 11. godini menja pol!

Već je bila kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonalnu terapiju i savetovanje, a to bi trebalo da joj pomogne da postane muško

Bred Pit je, kada je Šajlo imala samo pet godina, ispričao u emisiji kod Opre Vinfri kako njegova malena ćerka voli da oblači odeću za dečake i da igra muške igre. On je tada otkrio da Šajlo traži od svojih roditelja da je zovu Džek ili Piter.

Oblačenje u mušku odeću za malu Šajlo nije bilo samo faza odrastanja već način da pokaže kako se oduvek osećala kao dečak zarobljen u telu devojčice, pišu američki mediji. Njeni slavni roditelji su je od malih nogu podržavali, pa je nikada nisu terali da nosi haljine.

Šajlo od najranijeg detinjstva nije viđena u ženskoj odeći već samo u udobnim trenerkama i kargo pantalonama kakve nose njena braća, dok za svečane prilike bira odela, poput onih koje nosi tata Bred.

Kada je navršila 11 godina, 27. maja 2017. godine, otišla je kod stručnjaka koji joj je preporučio hormonalnu terapiju i savetovanje, a to bi trebalo da joj pomogne da postane dečak.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.