Lomić i Jovanović žale zbog sukoba

BEOGRAD, 6. februara 2010. (Beta) - Fudbaleri Partizana Marko Lomić i Marko Jovanović izrazili su žaljenje zbog incidenta na pripremama ekipe u Antaliji, odnosno njihovog sukoba u hotelu.

Jovanović je, ipak, u izjavi za sajt Mondo (www.mondo.rs) negirao izveštaje medija da se potukao sa Lomićem, već da je samo primio udarac saigrača.

"Krivo mi je što su novinari objavili da je izmedju nas izbila tuča. Imali smo kraću raspravu, usred koje me je Lomić neočekivano udario pesnicom u glavu. Sve se to dogodilo pred desetak saigrača. Nisam mu vratio, jer su me ostali sprečili u tome", rekao je Jovanović.

"Strašno mi je krivo, želeo bih da se ovo sto pre zaboravi, jer smo zaista sjajno radili na pripremama... Bilo kakva kazna da bude biće ispravna. Niko nije iznad Partizana", dodao je Jovanović.

Lomić je, sa druge strane, istakao da ga je Jovanović provocirao, ali nije izneo detalje.

"Krivo mi je što se to desilo i želeo bih da se izvinim saigračima, upravi i navijačima, jer je trebalo drugačije da reagujem. Ipak, ja
sam pet godina stariji, ali sam bio isprovociran. Poštujem stav kluba i kako god uprava bude odlučila tako će biti
", rekao je Lomić.

Nezadovoljan je bio i trener Partizana Goran Stevanović.

"Ja sam taj kome je sve ovo najteže palo. Skoro tri nedelje gradimo nešto, taman smo skockali sve u neki mozaik, kad se to dogodilo. Dan uoči incidenta smo pričali o tome kako su ovo najbolje pripreme i kako je sve prošlo u najboljem mogućem redu", naveo je Stevanović.

"Na žalost, desilo se to i pokvarilo sliku. Po povratku u Beograd će biti teških, ali pravičnih odluka, jer klub ovo ne može da istrpi.
Ne želim da pričam o tome šta će biti dalje, to će se znati vrlo brzo
", dodao je trener Partizana, a preneo Mondo.

Pogledajte još