PROPAO POKUŠAJ POMIRENJA: Lukas i Branislava brišu tragove kratke romanse

Nažalost, obostrane izjave ljubavi neće moći lako da obrišu. Pogotovu ne one u kojima je Lukas Branislavu nazivao "anđelom poslatim sa neba" sa kojim planira da provede ceo život.

- To je samo znak da me onaj odozgo voli, kada mi je poslao takvu ženu u ovom trenutku - rekao je nedavno Lukas za nedeljnik "Story" i podvukao da je u lepoj Lozničanki pronašao sve što je u ženi tražio.

Međutim, raskid je definitivan, što je i folker potvrdio za Scandal.rs, rekavši da je jučerašnji pokušaj pomirenja definitivno propao.

Aca Lukas i Branislava Pašajlija započeli su vezu pre skoro mesec dana, u jeku pevačevog razvoda od druge zakonite supruge Sonje Vuksanović, sa kojom ima ćerku Viktoriju.

Iako se na početku pisalo da je Sonjina navodna preljuba sa Markom Jarićem bila uzrok razvoda, ubrzo se pokazalo da ni popularni pevač, izgleda, nije bio veran u braku. Samo 24 sata nakon što su Sonja i Aca potpisali razvod, paparaci su uspeli da fotografišu pevača na Zlatiboru u zagrljaju nove devojke. U međuvremenu je Jarić demantovao vezu sa Sonjom, pa je sva pažnja usmerena na Vuksanovića i Pašajliju.

Ubrzo, Aca i Branislava su postali nerazdvojini, a pevač je u intervjuu za nedeljnik "Story" otkrio kako je upoznao novu izabranicu i koliko je zaljubljen u nju:

- Znamo se vrlo kratko, mesec dana. Sretali smo se i ranije, ali bili smo u našim brakovima i ništa se nije dešavalo. Čim smo bili emotivno prazni i gotovi s prethodnim emotivnim životima, desila se ljubav - rekao je on.

Branislava je posle raskida otišla u noćni provod sa drugaricama da sluša Janu, a na Instagramu je postavila fotografiju iz noćnog kluba iz koje se da protumačiti da je njen osmeh lažan!

- Smejem se jer tužni se smeju najlepše - piše na slici. Nakon mesec dana romanse, pevač definitivno stavio tačku na vezu sa Lozničankom.

Tabloidi su tih dana pisali da je Lukas Branislavi platio i estetsku korekciju kako bi zgodna Lozničanka smanjila ušne školjke, a pevač nije krio da je uživao svaki put kada bi sa atraktivnom crnkom prošetao crvenim tepihom. S druge strane, nije želeo da provodi mnogo vremena bez Branislave, pa ju je vodio na mnoge nastupe. Tako su u prvim danima veze otputovali na njegov nastup u Beč, a nedavno je Branislava došla i na Lukasovu svirku u Mostar, tokom kojeg je nastala i njihova poslednja zajednička fotografija, koju su oboje uklonili sa društvenih mreža.

Dok Branislava i Aca sa Instagrama brišu tragove svoje kratke romanse, u priču se upleo aktuelni suprug Lukasove bivše devojke. Izvesni Željko Pašajlija objavio je na Instagramu fotografiju koju su mnogi protumačili kao reakciju na raskid doskora zaljubljenog para.

- Sve je to, ludo, drogirano i je***o - napisao je Željko na Instagramu.

Izvor: Alo!
Foto: braniiislava/Instagram

Pogledajte još