SASVIM ISKRENO: Evo šta muškarci misle o seksu na prvom sastanku

ZA

– Neću vas lagati, spavao sam sa mnogo umetnica i shvatio da su mnogo otvorenije kada su u pitanju seksualni apsekti veze. Muškarci vole kada je neko spontanog duha, pa je seks na prvom sastanku u tom slučaju OK, ali sa pravom ženom. Ne mislim da će seks na prvom sastanku imati veze s onim što se odvija kasnije – kaže Marko (27).

– Mislim da seks na prvom sastanku zavisi od toga da li ćete kasnije zažaliti – kaže Uroš (25).

– Ako ja osećam tebe i ti osećaš mene, a oboje smo odrasli – zašto da ne? Ako oboje želimo i svesni smo svojih osećanja onda ne vidim zašto bismo odlagali seks do trećeg sastanka – priznaje Ognjen (33).

Ima nešto u ženama koje te ostave da čekaš

– Prvi put sam izašao s devojkom za koju nisam bio mnogo zagrejan i nadao sam se da će me pozvati kod sebe kada završimo s večerom. Kada to nije uradila, bio sam prijatno iznenađen, uprkos očekivanjima. Shvatio sam da i ja želim da sačekamo i što me je više terala da čekam to mi se više dopadala – kaže Ilija (29).

– Prijatno je sresti nekoga ko ne želi odmah da pruži sebe kao na tacni. Ne mislim da to znači da su žene lake ako imaju seks na prvom sastanku, ali svakako me privlače žene s kojma uvek imate nečemu novom da se radujete. Danas se sve svodi na trenutnu satisfakciju, zato mi je zanimljivije ovo drugo – kaže Toma (35).

– Kada smo moja devojka i ja prvi put izašli, napustili smo bar strasno se ljubeći na ulici. Bio sam gotovo siguran da ćemo produžiti kod nje u stan. Onda je ona prekinula sve, zapisala moj broj i sela u taksi. To uopšte nisam očekivao, bukvalno kao scena iz filma, ali nisam mogao da prestanem da mislim na nju celu noć. Sledećeg dana kada mi je pisala, bio sam još zainteresovaniji za nju – kaže Miki (28).

NE

– Ako želi da imamo seks iste večeri, ja sam za. Ipak, nek ne očekuje da ću je pozvati sutra – ili bilo koji drugi dan posle toga – isključiv je Milan (38).

– Mislim da većina muškaraca neće ovo reći u strahu da ih ne proglase papučarima, ail mi zapravo volimo kada devojka ne ide u krevet s nama prvo veče. Volimo da čekamo i da vas upoznajemo. Mi zapravo volimo kada vas vodimo na precenjene večere i posle kukamo o tome. Volimo kada nas terate da čekamo jer je to neverovaton seksi! Kada budete spremne, pravi će biti tu – objasnio je Nikola (30).

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.