Nadežda Dimitrijević: Nastup na hrvatskom primorju!

Nadežda Dimitrijević, model, PR menadzer i DJ ovog leta puśta muziku na hrvatskom primorju. Nadeždu  je angažovao prestižni bar & restoran Moro Beach Stupe koji se nalazi na malom ostrvu Stupe blizu Korčule.

Posetioci ovog restorana svakoga dana uživaju u setovina i muzici koju Nadežda posebno bira za dnevne i večernje prilke.

Letnja bezbrižnost, netaknuta priroda, azurno plavo more i vrhunska gastronomija uz njenu muziku učinili su odmor nezaboravnim svetskom dzet setu koji brodovima dolazi na ostrvo.

Nadežda po drugi put nastupa na Moro Beach Stupe, a jedinstven spoj elektronskog zvuka sa primesama kultnih hitova šaraju njenim setom i čine njen već jedinstven stil.

"Drago mi je što imam priliku da spojim posao i zadovoljstvo na ovom prelepom ostrvu, biseru Jadrana ali i da svojom muzikom doprinesem užitku svih gostiju. Slučajnosti ne postoje, sav trud i ljubav koji ulažem u ono što radim doveli su do toga da spojim nekolko stvari u jedno: posao, ljubav prema muzici, letovanje i provod s prijateljima i porodicom. Radeći na koncertima sa velikim svetskim izvodjačima, razgovarajuci sa njima, stekla sam veliko iskustvo, koje mi je dalo inspiraciju za izgradnju sopstvenog stila, ali i mogućnost da publici približim alternativnu scenu" kaže Nadežda Dimitrijević

Nakon veoma uspešno završenih koncerata u Beogradu i Dubrovniku, Kizaje Džons i Bibel Žilberto, na jesen već sprema seriju koncerata u okviru Musicology barcaffe sessions, gde radi kao PR menadžer.

Kako kaže, "uvek se nadje vemena za emociju koja vapi za stvaranjem i ucenjem. Smatram da je svaki posao izazov, koji pokreće moždane celije, a prepeka preduslov za uspeh-modeling i muzika, su joj inspiracija. Nadeždu ćete vec u avgustu moći da slušate u poznatim beogradskim klubovima i u klubovima po regionu, a predstoje joj i modna dešavanja, u kojima aktivno učestvuje kao model.

 

 

 

 

 

 

 

 

Pogledajte još