Biljana Obradović

Jedna od najlepših TV voditeljki i zaštitno lice TV Pink-a, Biljana Obradović, pored manekenske i voditeljske karijere uspešno radi i u svojoj produkcijskoj kući "GRACE WORLD". Već sa 24. godine intervjuisala je preko 50 svetskih zvezda, što je za nekoga u tim godinama i sa ovih prostora bilo do tada nezamislivo. Poznata pod nadimkom Bilja City odskoro radi autorsku emisiju “Biljana za Vas”

Omiljena inostrana kuhinja i jelo?
Obožavam suši. Kada sam bila u Japanu, jela sam ga za doručak, večeru i ručak, tako da sam se vratila sa 3 kg više.
 
Omiljeni restoran?
Nemam omiljeni, zavisno od prijatelja i njihovih želja odem do "Žabara", "Platoa",...
 
Omiljeni kafić?
"Amfora". Kako živim na Novom Beogradu, volim da, ako već imam slobodno vreme,  odem na reku. "Amfora" ima lep ambijent, super hranu i tamo mi je relaksiranje.
 
Da li pijete koktele i koje?
Iskreno, ja mnogo volim Bejlis, mada od kada sam pre tri godine počela zdravo da se hranim izbacila sam sve ono što bi moglo da goji i ima šećer. Inače ne pijem, ali eto jednom u šest meseci  desi se po neki koktel. Pre par dana sam na "Amfori" pila odličan “Voćni“ koktel.

Omiljeno alkoholno piće?
Ne pijem, eventualno ako baš moram onda je to "Martini" (mada je to liker) i viski-kolu a to je jednom godišnje u retkim prilikama.
 
Gde je po vašem mišljenju najbolji provod u gradu?
Tamo gde imate dobro društvo, pa makar sedeli i na klupi u parku. Nedavno sam s prijateljima iz Francuske, prvi put obišla  „in“ mesta - i da nije bilo njih, verovatno bih zaspala od dosade. Iste face, usiljena zabava..

Koji je vaš omiljeni grad u svetu i zašto?
Više njih, mislim da bih mogla da živim u Španiji, pošto imaju naš duh, a opet su na zapadu. Sviđa mi se Pariz, jer odiše otmenošću. Mada ja bih sa onim kojeg volim živela gde on ode.

Omiljeni modni kreator?
Volim Armanija, ....i sve čija je garderoba svedenija. Dior ima neke dobre stvari... nikog posebno, već ono što mi privuče pažnju, bez obzira na cenu. 

Kakav je vaš stil života u jednoj reči?
Energičan. Živim san mnogih devojčića, ali uz mnogo rada i truda da bih ga ostvarila, misleći na karijeru. Ovako sam jedna normalna devojka, svesna sebe, mana i kvaliteta, koja drži do sebe. 

Šta je najvažnije u životu?
Biti uvek iskren i otvoren u muško/ ženskim odnosima, jer ako je neko pravi, on će vas još više voleti, a ako nije, budala će brzo pobeći, pa nećete gubiti vreme. Imati veru u Boga, ali onu iskrenu iz srca, ne pomodarstva radi. “Zdravu“ podršku porodice i prijatelje. 

Omiljeni parfem?
Trentno je to Versace Kristal

Koja vam je omiljena marka automobila i šta vozite?
Vozim već sedam godina "fiat punto", a volela bih da sledeci bude crni "A3".
 
Kojim sportom se bavite, a kojim biste voleli?
Poslednje tri godine redovno idem u teretanu i tako održavam liniju. Ali pošto sam tipično žensko, za mene nema bojazni da ću se prenabildovati, čak suprotno. To mi je postalo nešto bez čega ne mogu da zamislim život. Nekada sam trenirala ritmičku gimnastiku. 

Kakve satove volite, digitalne ili klasične i zašto?
Ne nosim digitalne satove, ne znam zašto. Volim one koji deluju otmeno, i sada uz mene više idu veći. Volim kada vidiš da je taj koji nosi sat osoba sa stilom, bez obzira na cenu istog.
 
Da li verujete u ljubav na prvi pogled?
Ne znam da li je to ljubav, alli mi se desilo da sam upoznala nekoga i da sam osetila neverovatnu energiju. On fizički nije bio moj tip, ali je ta celokupna energija koju smo oboje osetili, bila nešto gde možeš da kažeš „ to je to“ kao jing i jang, osećaj da ga znaš čitav život, da ne moraš da glumiš, nema suvišnih reči... Što kaže Slađana Milošević, ako hoćes da znaš ko ti je idealan partner, uradi mu hemijsku analizu. Ima istine

Šta je vaš najbolji afrodizijak?
Osoba do koje mi je stalo. 

Šta mislite o seksu za jednu noć?
Svakom se desi u životu. Ako vam se ne desi, možda pomislite da je to nešto super i da nešto propuštate. Kada to uradite, shvatite da nema ništa lepše nego kada s nekim delite emocije u potpunosti, i da je seks za jednu noć gubljenje vremena . Osobe koje to rade ne osuđujem, ali nisam tip za to.
 
Ko je po vašem mišljenju najseksepilnija muška, odnosno ženska osoba s javne scene?
Ako govorimo sa estrade, Ana Nikolić je vrlo zgodna (govorim o telu), seksepilna mi je Elena Mijatović. Ali ovde se ograničavam na fizički izgled, ne zalazim dublje. Muškarac, pa Kluni naravno ( doduše sad je nešto omatorio). 

Vaša formula za uspeh?
Kombinacija Lav-Jarac, podrška porodice, i neverovatna količina energije. Vrlo sam svesna da, kad dođem do cilja i uspem u tome, ono najteže tek sledi. Veliki sam radnik, i za mene je rad važniji od talenta. Nema - ne mogu i neću.

 
Ko je idealna žena/muškarac?

Onaj pored kojeg se prosto osećam sigurnom, bez potrebe da ga analiziram, proveravam.. . koji će u meni buditi želju da budem ženstvena, seksi i zaštićena. Koji će biti „jači“ od mene, uspešan, ali iz kojeg će izbijati jednostavnost i snaga istovremeno. Želim da ja, ma koliko budem uspešna, budem njegova druga polovina koju će da voli i poštuje, na koju će biti ponosan, ali gde će on biti glava kuće.
 
Šta je za vas hedonizam?
Jednostavno uživanje u životu, koliko god je to moguće. 

Da li ste tetovirani, šta mislite o tome i šta biste tetovirali na svom telu?
Htela sam da istetoviram na donjem delu leđa leptira, ali su mi objasnili da je to na neki način znak za „prostitutke“, a i na tom delu je koža elastična, pa bi možda leptir i „ostao bez krila“. Volim da vidim diskretnu tetovažu, ( na devojci mi je to seksi), ali ne one preko čitavog tela, ruku ili sl.
 
Da li imate poroke i koje?
Rekla bih da nemam, ne pijem, ne kockam se , ne pušim i ne jurim žene...

Pogledajte još