Beograd dobija svoj prvi RESERVED!

Pripadnici oba pola u novootvorenoj radnji pronaći će kombinacije koje karakteriše casual elegancija, atraktivnost, nonšalantnost i dašak pop kulture. Poreklom iz Poljske, RESERVED nosi istočnoevropski duh blizak našim prostorima i kreativnost mladih talenata.

RESERVED je jedan od najpopularnijih evropskih brendova prisutan u čak 11 zemalja sa preko 500 prodavnica. Najnovija kolekcija za jesen/zimu 2017 u skladu je s poslednjim svetskim trendovima, a osvojiće vas svojim originalnim dizajnom inspirisanim devedesetim koje se ove sezone vraćaju na velika vrata.

Otvaranje prvog RESERVED-a počinje u 17 časova, kada će uz muziku i osveženje krenuti program tokom kojeg će posetioci imati priliku da učestvuju u "Become RESERVED" kutku i na licu mesta se posavetuju sa poznatim stilistima i make up artistima o tome na koji način mogu najbolje da ponesu RESERVED stil i koji komadi im najviše pristaju.

Učešćem u foto takmičenju imate mogućnost da pokažete svoju modnu kreativnost i osvojite vredan RESERVED šoping sa stilistom!

Ne propustite veliko otvaranje 19. avgusta kada ćemo se dobro zabaviti i biti među prvima koji će iskusiti RESERVED shopping!

Inspirišite se svakodnevno – zapratite RESERVED na Instagramu.

Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.