KIKI LESENDRIĆ SARAĐUJE SA SVETSKOM ZVEZDOM: Ovo je moj najveći kompozitorski uspeh!

Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspeh budući da ne znam note, a pesmu mi peva čovek koji je megazvezda – otkrio je muzičar.

U pitanju je jako dobra produkcija i nešto što ja do sada nisam radio. Mogu slobodno da kažem da je to moj najveći kompozitorski uspeh budući da ne znam note, a pesmu mi peva čovek koji je megazvezda – otkriva Kiki Lesendrić, koji uskoro putuje u Italiju.

Inače, on je Bočelija upoznao zahvaljujući legendarnim italijanskim fudbalerima.

Upoznali smo se slučajno preko zajedničkih prijatelja fudbalera Delvekija i Totija. Poslao sam mu pesmu, dopala mu se i uspostavili smo saradnju – kaže Kiki Lesendrić.

Od fudbalske do muzičke priče, sudbina je na čudan način spojila Lesendrića i Bočelija.

Ja u stvari više volim tenis nego fudbal i pratim ga intenzivnije, mada za Crveni zvezdu navijam od malih nogu i oduševljen sam engleskim fudbalom, stvarno ga igraju džentlmenski, šmekerski. Imam dosta prijatelja fudbalera, a ovaj put, da tako kažem, oni su bili spona saradnje sa Bočelijem – kaže Kiki Lesendrić.

A "Piloti" spremaju novi album koji se očekuje naredne godine.

Ne predajemo se. Nastavljamo da radimo punom parom. Biće verovatno i malih inovacija s obzirom na to da imamo odličnu saradnju s italijanskim producentima – ne krije Kiki Lesendrić.

Izvor: Blic.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.