SPREMNA ZA NOVI POČETAK: Lukasova bivša se uortačila sa Šašićem!

Bivšoj devojci Ace Lukasa Branislavi Pašajliji očigledno se dopala popularnost, pa je ubrzo nakon afere sa Vuksanovićem rešila da se otisne u pevačke vode.

Naime, među pevačima je kao bomba odjeknula informacija da Branislava počinje da peva, te da će joj prva pesma biti duet i to sa Željkom Šašićem.

- Branislava je rešila da svoj životi uzme u ruke, pa je pored toga što je zvanično pokrenula brakorazvodnu parnicu sa Željkom Pašajlijom, sa kojim ima sina, počela i da peva. Ona već ima svoj bend, a njen cilj nije da bude lokalna pevačica, već želi da se ozbiljnije otisne u estradne vode - priča izvor blizak Branislavi.

- Ona je, nakon što je dobila reči jedne pesme, od bliske prijatljice, odmah shvatila da bi to mogla da snimi jer tekst direktno asocira na detalje njene afere sa Lukasom. Kako joj je trebao i muški vokal, po mogućstvu neko već poznat da bi se pesma što bolje promovisala, sinula joj je ideja da pozove Željka Šašića. Branislava je pronašla Šašićev broj i kada mu je rekla ko je, on je bukvalno pao sa stolice. Saslušao je pažljivo njenu ponudu, a ona mu je pročitala reči pesme. Bez razmišljanja je pristao jer reči na prvo slušanje i njega direktno asociraju na situaciju sa Lukasom i Sonjom, tako da će i po njegovom mišljenju to biti pun pogodak - otkriva sagovornik dobro upućen u celu situaciju.

Susret Branislave i Željka trebalo bi da se odigra u Beogradu u narednih nedelju dana, dok će pesma svetlost dana najverovatnije ugledati već do Nove godine.

Branislava je vrlo jasno i potvrdila sve navedene informacije.

- Nisam ja propevala tek sada. Ako to mislite, varate se, ja pevam već odavno, samo se do sada nisam ozbiljnije posvetila tome jer je valjda splet životnih okolnosti drugačije dirigovao. Ne smem da otkrivam detalje, imaćemo sigurno hit. U velikim sam obavezama, ispunjena i spremna za potpuno novi početak - rekla je Pašajlija.

Izvor: Srpski telegraf
Foto: braniiislava/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.