Fejtles ponovo u Beogradu

BEOGRAD, 23. februara 2010. (Beta) - Britanski dens sastav "Fejtles" održaće koncert 24. aprila u beogradskom "Ekspo centru", saopštio je u utorak promoter skopski "Avalon".

Bend poznat po pesmama "Insomnia", "Salva Mea" i "God Is A Đ", prethodno je svirao u Beogradu 2005. godine na Beogradskom sajmu, a "Avalon" tvrdi da sada na "Fejtles" svoju izričitu želju dolaze u region za dva koncera u Srbiji i Makedoniji.

"Budući da je u pitanju premijera pune koncertne postave benda na novoj turneji, uslov je da oba koncerta budu limitiranog kapaciteta do 2.500 posetilaca. 'Ekspo centar' biće adaptiran na polovinu svog kapaciteta uz specijalnu produkciju koju Britanci spremaju za novu svetsku turneju 'Calling All The Faithful'", navodi promoter.

Skorašnji izlazak šestog albuma "Calling All The Faithful" već je najavljen pesmama "Sun To Me" i "Not Going Home", ali u remiksima didžejeva Erika Pridza (Erica Prydza) i Gi Borata (Gui Boratta). Ulaznica za celu turneju idu u prodaju 25. februara, a za beogradski koncert koštaće 2.990 dinara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.