Umetnost ravnoteže: Vikend posvećen duhu i telu u SC Stadion

U subotu 16. septembra od 16 do 19 časova u Šoping Centru Stadion, nivo 0, biće organizovan program pod nazivom Umetnost ravnotežeu saradnji sa magazinom Lepota&Zdravlje. Tim povodom Integra Life Club je osmislio program koji će pružiti osnovne pricipe u cilju sopstvenog razvoja i boljeg života, rada na sebi, očuvanja fizičkog i mentalnog zdravlja, a čija je misija da pomogne svakome ko želi da učestvuje u stvaranju boljeg i kvalitetnijeg života.

Radionice Umetnost ravnoteže, Mandale i Kristaloterapija pružiće jedistveno putovanje skroz svet ličnog razvoja. Umetnost ravnoteže nateraće Vas da se izmestite iz svakodnevnice i sa nove pozicije dobijete uvid u svoj uobičajeni način života. Mandala na drevnom indijskom jeziku znači krug i predstavlja odnos između duhovne i materijane energije.

U svim civilizacijama, religijma i kulturama krug je korišćen kao moćan komunikacioni simbol. Na radionici Mandaleradićemo na "našim mandalama" kroz kreativne bojanke za odrasle, koje za cilj imaju osim snižavanja nivoa stresa kojem smo svakodnevo izloženi, tako i stimulisanje rada leve i desne strane mozga. Za sve koji žele da saznaju više o magičnim kristalima i njihovoj vezi sa prirodom koja je iznedrila prava mala umetnička dela koja svojom simbolikom i energijom već dugo godina nalaze primenu u svojoj specifičnoj terapiji tu je radionica Kristaloterapije.

Pažljivo birani program čiji je cilj spoznaja tela i duha, kao i osvešćivanje eventualnih blokada i mogućnostima njihovog otklanjanja na jednostavan način, namenjen je ne samo pripadnicama lepšeg pola, već i svima koji žele da vode računa o sebi kako spolja, tako i iznutra.

„Spoznajte alhemiju istinskog Ljudskog Bića. U momentu kada prihvatite teškoće koje su Vam date, vrata će Vam se otvoriti.“
Rumi

Program:

Od 16h do 17:30h Umetnost ravnoteže, radionicu vodi Tatjana Jevđović, holistički terapeut i trener.

Od 17:30h do 18:15h Mandale, radionicu vodi Anita Spasenović, glavna i odgovorna urednica edicije „Oboji me...“

Od 18:15h do 19:00h Kristaloterapija, radionicu vodi Teodora Novaković, autorka brenda „Mesec i zec“.

Kako do učešća?

Prijavite se na mejl adresu LZakcije@gmail.com (subject: Umetnost ravnoteže) i napišete koje radionice želite da posetite. Za učešće u svakoj radionici prijavljuje se pojedinačno. Učešće na radionicama je besplatno. Požurite, broj mesta je ograničen!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.