fbpx

BILE SMO NAS DVE NAJBOLJE DRUGE: Mira Škorić otkrila kako ju je Ceca razočarala

Škorićeva, koja se učešćem u šou "Tvoje lice zvuči poznato" vratila na scenu posle najtežeg životnog perioda, pošto joj je pre pola godine umrla majka Milka, rešila je da progovori o odnosu sa bivšim prijateljicom.

Ono što je nju najviše iznenadilo je to što je Ceca, i pored toga što nemaju kontakt, nije pozvala da joj izjavi saučešće.

- Tačno je da mi Ceca nije izjavila saučešće. Nije me pozvala, niti mi poslala poruku. Eto, Ceca to nije učinila. Naravno, nikome ne zameram. Svako ima svoje razloge, ali je istina da me nije pozvala - kaže Mira.

Ona ističe da nema nameru prva da se javi Ražnatovićki.

- Puknu brakovi posle 40 godina, a ne jedno prijateljstvo. Ne postoji šansa da se ja prva javim. Za razliku od ostalih, imam svoj stav o svemu tome i zašto bih morala da budem nešto što nisam. To što je između nas više nije ni bitno. Ja ni sa njom nisam u svađi, jednostavno ne komuniciramo, ne družimo se. Eto, prepolovite jednu jabuku, pa onda pokušajte da je sastavite. Ne može da bude ista. Tako ni nas dve ne možemo da budemo kao pre. Ne bih iznosila razlog jer on ne postoji, samo je došlo do prekida komunikacije - završila je Mira.

Izvor: Alo!/Informer
Foto: PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.