ZAŠTO DEVOJKE PADAJU NA ZAUZETE: Tri razloga objašnjavaju ovaj fenomen

Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora. Saznajte zašto slobodne devojke umesto slobodnih divnih muškaraca završe u naručju oženjenog dase.

Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je lepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio život da provede s jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno "da" statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo kako većina oženjenih muškaraca je zaposlena i odgovorno hrani svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna.

Zato što nemaju problem da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za onim pravim svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoja osećanja su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još