fbpx

TAJNA PREDBRAČNOG UGOVORA ANE I RASTE: Reper zaštitio kuću i pare!

Naime, Đurić i Nikolićeva su se pre venčanja dogovorili da, ukoliko dođe do razvoda, imovinu neće deliti, pa su se lako dogovorili i o razlazu.

Pevačica i reper potpisali su predbračni ugovor, u kojem jasno stoji šta je ko od pokretne i nepokretne imovine uneo u brak, kao i kako će deliti imovinu koju su zajedno stekli. S obzirom na to da su njih dvoje bili venčani nešto više od godinu dana, nisu ni imali priliku da nešto zajedno stvore, pa su se o imovini prilikom nedavnog razvoda lako i dogovorili.

- Jeste da su se venčali na brzinu, ali nisu ništa prepustili slučaju, već su potpisali predbračni ugovor. To ih je za njihovo dobro posavetovao advokat. On im je rekao da je za mir u kući najbolje da potpišu dokument koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička, dakle onu koju su imali pre građanskog sklapanja braka - priča izvor blizak pevačici.

On kaže da je Đurić vilu u Velikom Mokrom Lugu počeo da gradi pre braka s pevačicom i da je zato njemu i ostala nakon razvoda.

- Rasta je oduvek želeo da ima kuću van grada, pa je plac kupio pre nego što se oženio Anom. Ubrzo je počeo da gradi kuću i dogovor je bio da zajedno žive u njoj. Budući da su se razveli, to je propalo. Inače, Rasta je posvećen otac i misli na budućnost ćerke Tare, pa će u kući ceo sprat biti njoj podređen. Tu će preseliti i studio - kaže izvor.

Ana i Rasta lako su se i usaglasili o starateljstvu nad četvoromesečnom ćerkom Tarom i o alimentaciji, koja će, na reperov predlog, mesečno iznositi 2.000 evra.

- Rasta svaki dan viđa dete. Dok je Ana u teretani, on i Tara su kod njegovih roditelja - završava izvor.

I advokat Borivoje Borović, koji je zastupao Nikolićevu, rekao je za medije da u karijeri nije imao slučaj ovako civilizovanog razvoda.

- To je bio najbolji i najkulturniji razvod s kojim sam se susreo u karijeri. Razgovor je trajao desetak minuta, a posle dva dana oboje su potpisali sporazumni razvod - objasnio je Borović.

Rasta i Ana zvanično su razvedeni, ali reper i dalje nosi burmu. On je prošle subote nastupao u Nemačkoj, pa se pred poletanje iz Beograda fotografisao na samom ulazu u avion. Na slici se jasno vidi burma na reperovoj desnoj ruci. S druge strane, Ana je venčani prsten skinula, dok zajedničke fotografije s Rastom i dalje stoje na njenom Instagram profilu.

Izvor: Kurir
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.