fbpx

Jorge Jaramillo

"Exit" tim nastavlja u dobrom ritmu i u sklopu promocije ovogodišnjeg "Exit 2006" festivala priredili  su nam još jednu žurku. Ovoga puta smo čuli klupski house zvuk. 
U novosadskom klubu "Točak", prostoru u kome se održao ovaj party, prvi je nastupio lokalni DJ Lion koji je publiku zagrejao dobrim house zvukom. Set su obeležile ne toliko komercijalne numere i, ispostaviće se, malo tvrđi house zvuk. Sasvim dobra uvertira za zvezdu ove večeri. Na scenu stupa Jorge Jaramillo, poznatiji kao član sastava Who Da Funk, koji se proslavio svetskim klupskim hitom  Shiny disco balls. Jorge je nastavio u istom stilu - house muzika obogaćena poznatim klupskim hitovima. Gost je bio veoma raspoložen, što se i videlo po energiji koju je prenosio i muzici koja je pozitivno zračila. Publika mu nije ostala dužna, dobro popunjeni klub "Točak"  uzvratio je energijom i odličnim provodom. 
Pored numera s njegovog najnovijeg albuma Subliminal Winter Sessions Vol. 3, bilo je i Madoninih hitova , Junior Jacka… što je uz dobru tehniku miksovanja bila dobitna kombinacija. Posle energičnog seta koji je trajao oko dva i po sata, na scenu dolazi DJ Aćim koji je uz pomoć Liona priveo kraju ovu odličnu žurku.
Foto galerija...

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.