OTIŠAO JE NAJVEĆI, SPUSTITE ZAVESU: Kolege iz Hrvatske oplakuju Glogovca!

Kolege i prijatelji iz regiona se u suzama, emotivnim statusima opraštaju od njega. Tako su se od Nebojše Glogovca na društvenim mrežama se oprostili brojni glumci iz Hrvatske a među njima su se našle poznate glumice Jelena Veljača, Sementa Rajhard i Nataša Janjić.

- Gloga legendo. Svirali su nam trubači, a mi njima pevali Nesanicu. Rekao si mi: "Halo mala, kako beše ono što studiraš, pravo? Ne, ti si glumica!" Hvala za uspomene. Rip - napisala je.

Glumica Jelena Veljača s Glogovcem je sarađivala u TV seriji 'Stella', a na svom Instagramu objavila je neobičnu fotografiju s preminulim glumcem.

- Otišao je NAJVEĆI. Spustite zavesu. Zbogom, Glogi. Ostalo je ćutnja, napisala je Nataša Janjić, koja je s Glogovcem glumila u filmu Kenjac.

Prisetimo se, jednu od najboljih filmskih uloga, koja mu je donela brojna priznanja ostvario je prošle godine u filmu Ustav Republike Hrvatske. Za nju je nagrađen Zlatnom arenom u Puli, Gran prijem na Filmskim susretima u Nišu i nagradom za najbolju glavnu mušku ulogu na festivalu u Londonu, a na Film festivalu u Italiji proglašen je Evropskim glumcem godine.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jelka12/Instagram

Pogledajte još