NOVI POSLOVNI OBJEKAT A+KLASE NA NOVOM BEOGRADU: Položen kamen temeljac za Ušće Tower Two

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i član borda direktora Tijana Vujović svečano su položili kamen temeljac na mestu izgradnje novog poslovnog objekta A+klase, Ušće Tower Two. Ovim je obeležen početak još jednog uspešnog projekta kompanije MPC Properties, čija se vrednost procenuje na oko 65 miliona evra.

Lociran u samom srcu poslovnih dešavanja Beograda, na ušću reka Save u Dunav, Ušće Tower Two imaće odličnu konekciju sa svim delovima grada i predstavljaće idealno mesto za podršku i razvoj biznisa. Projektovan kao poslovna zgrada A+klase, Ušće Tower Twoće imati 22 sprata i površinu za izdavanje od 23,200 m2. Posebnu pogodnost, pored izuzetne fleksibilnosti objekta, predstavlja i sistem prirodne ventilacije koji je novina na domaćem tržištu, a koji omogućava dotok svežeg vazduha u celom prostoru. Objekat će raspolagati podzemnom garažom neto površine 21,000 m2 sa 740 parking mesta.

- Naša moderna i prestižna poslovna zgrada, biće sagrađena u skladu sa najvišim standardima zelene gradnje BREEAM excellent standarda sa krajnjim ciljem da zaposlenima obezbedi novi nivo udobnog i zdravog radnog okruženja. Uvođenjem novih standarda na tržištu, Ušće TowerTwo će postati sinonim za uspešan biznis i kao takav će privući i kompanije koje još uvek nisu prisutne kod nas, ali i podstaći ekonomsku aktivnost u zemlji - izjavila je Tijana Vujović, član borda direktora.

Pored visoko kvalitetnog kancelarijskog prostora Ušće TowerTwo, svojim korisnicima ponudiće i sadržajno okruženje koje karakteriše prostrana zelena oaza ispred poslovnog centra, kao i neposredna blizina najvećeg šoping centra u regionu – Ušće Shopping Centera i Muzeja savremene umetnosti.

Ušće TowerTwo predstavlja još jednu važnu investiciju u porfoliju kompanije MPC Properties pored Ušće Shopping Centera, UšćeTower i poslovnog centra, Navigator Business Centra, IMMO Outlet centra, Shoppi Retail Parka u Subotici, Borči i Smederevu, kao i drugih poslovnih i retail objekata, građenih po najnovijim svetskim standardima.

Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.