SOFIJA RAJOVIĆ O IDEALNOM PARTNERU: Nemam problema sa razlikom u godinama!

- Teško je dobiti do tridesete godine uloge koje se dosta razlikuju jedna od druge. Igrala sam likove od besne tinejdžerke, zavodnice koja pravi pometnju, preplašene devojke u horor filmu koju ubijaju, preko duhovite kućne pomoćnice do dramske scene gde sam vezana i isprebijana. Ne postoji veći kompliment za mene kao glumicu od toga da me režiseri biraju za tako raznovrsne uloge. To i jeste veličina glume, da možete da igrate sve. Uglavnom se režiseri opredeljuju za sigurnog glumca koji dominira u nekom žanru. Moj san je bio da pokažem svoje umeće na svim poljima i čini mi se da mi dobro ide zasad, ali ima tu još mnogo uloga da se odigra da bih rekla da sam definitivno jako ponosna i srećna - rekla je Sofija.

Ceca koju glumi je neko koga je teško osvojiti. Međutim, pala je na šarm mlađeg muškarca. Na pitanje da li je tako i u privatnom životu i da li ima problem sa razlikom u godinama, Sofija kaže:

- Nemam problema sa razlikom u godinama. Ja se zaljubljujem u to kako se neko ophodi prema meni, kako me gleda, sluša.

Ona je progovorila i šta ceni u životu, pa i kod muškarca.

- Muškarac koji me voli i moj mir me čine srećnom i zadovoljnom ženom - ističe Sofija, a na pitanje preko čega u životu nikada ne bi prešla, dvoumi se:

- Život nas često demantuje i onda kada pomislimo da više nikada nećemo, desi nam se da ponovimo tako nešto, ali ne podnosim laži i kašnjenje. Na bespotrebne laži sam posebno alergična, a ako neko kasni, onda ne ceni ni mene ni moje vreme - priznaje Sofija.


Izvor: Kurir.rs/Puls

Foto: Instagram/sofijarajovic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.