NOVI PROJEKAT NA POMOLU: Miloš Biković će glumiti Nikolu Teslu!

Glumac će na ovom projektu "Tesla" sa budžetom od 15 miliona dolara spojiti Amerikance i Ruse, a u produkciji će učestvovati i njegova kuća "Arhangel studio" iz Beograda.

- Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće i tri velike holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu - kaže Biković.

U filmu, kako prenose ruski mediji, Tesla se bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja.

Reditelj filma o Tesli je Aleksandar Boguslovski, s kojim je Miloš već sarađivao igrajući u njegovom avanturističkom filmu "Izvan granica realnosti". Na premijeri novog filma "Led" Bikovića je, pored kolega, podržao i rođeni brat Mihailo, koji je monah.

- Film ne može da se poredi s "La La lendom" jer je više sportska drama s elementima ljubavne bajke. Moje pevanju u "Ledu" je samo način da izrazim emocije - rekao je Biković, koje je sad zvezda i u Kini kao nekad Bata Živojinović.

 

Nakon "Leda", Bikovića ćemo gledati s Antoniom Banderasom u filmu "Izvan granica realnosti", ali on neće doći na veliku premijeru u renoviranom Domu sindikata.

- Banderas je skup - rekao je Biković.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/bikovic

Pogledajte još