ARK Regional Branding Symposium​: Martin Lindstorm – najbolji brend ekspert na svetu u Beogradu

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo da je govornik simpozijuma najveći svetski brend ekspert, ​Martin Lindstrom​. Simpozijum će biti održan u subotu, 12. maja od 11 časova u ​Opera & House Madlenianum (​Glavna 32, Zemun, Beograd​) za 500 odabranih delegata.

Pogledajte šta Martin kaže o svom dolasku u Srbiju ​ovde​, a događaj na njegovoj mapi svetskih destinacija ​ovde​.

Martin Lindstrom je autor sedam svetskih bestselera iz oblasti brendiranja, među prvih 30 najmoćnijih ljudi na Forbsovoj listi, a ujedno i poštovan od strane klijenata i brendova kao ekspert koji specifičnim talentom biznis probleme pretvara u dobitke. Konsultant je kompanije LEGO od svoje dvanaeste godine, a Microsoft, Uniliver, Toshiba, Disney i American Express su samo neki brendovi na kojima je ostavio trag i svojim znanjem transformisao njihovo poslovanje.

Na ovom interaktivnom događaju, delegate će kroz četiri dinamična bloka predavanja voditi lično Lindstrom i to kroz jedinstven proces koji je godinama brusio, usavršavao i uspešno primenjivao u praksi. Tokom 8 sati, delegati će imati ekskluzivno pravo da taj proces nauče, razgovaraju lično sa Martinom i dobiju (besplatno) savete kako da unaprede svoje poslovanje. Delegatima će biti omogućeno i da pošalju svoje poslovne probleme ili studije slučaja pre događaja kako bi Lindstrom ARK Regional Branding Symposium neke od njih odabrao i na samom događaju obradio. Martin ovo znanje obično deli u okviru in house seminara, stoga je ARK jedinstvena prilika da region upije znanje koje nudi. Brend i način na koji se on gradi je potreba svakog biznisa, pojedinca ili eksperta, stoga je ovaj događaj godine namenjen svima koji posluju na tržištu​. Zato su među Lindstromovim klijentima i slušaocima:

● Fortune 500 kompanije;
● slavne ličnosti;
● startupi;
● umetnici;
● IT kompanije;
● revizorske kuće;
● univerziteti;
● državni organi;
● i koučing centri.

Ovo je projekat humanitarnog karaktera i deo profita se donira u dobrotvorne svrhe.

Kompanije koje su odmah podržale ovaj događaju jesu: ​Alma Quattro​, ​CARS Coaching​, ​Direct Media Academy​, ​Doncafe i ​The Coca-Cola Company​. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane kompanije da se priključe projektu kao sponzori ili kao delegati.

Sve detaljne informacije o samoj prijavi i o događaju su dostupne na sajtu ARK Branding Symposium arksymposium.com, a događaj i Beograd možete videti i na mapi na sajtu Martina Lindstroma www.martinlindstrom.com/travel-map/.

ARK Regional Branding Symposium je organizovan od strane Udruženja “Brend Stručnjaka” (Branding Experts Association – skraćeno BEA​). BEA je neprofitno udruženje osnovano od strane profesionalaca iz oblasti marketinga i brending talenata čiji glavni cilj jeste kreiranje prvoklasnih projekata u Srbiji. Ovakvim događajima Udruženje mladim ljudima pokazuje da odlazak iz zemlje ne znači nužno i uspeh van nje.

Foto: Promo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.