DVE ŽENE PROTIV MUŠKARCA: Matora i Kija se obračunale sa Žutim! (VIDEO)

Jovana Tomić Matora bila je vidno iznervirana zbog nereda u sobi, a ono što ju je dovelo do ludila jesu zatvoreni prozori.

Dok su pojedini ukućani od ranog jutra uživali uz kafu u Zadruzi, neki su već imali žestoku raspravu. Naime, Jovana Tomić Matora bila je vidno iznervirana zbog nereda u sobi, a ono što ju je dovelo do ludila jesu zatvoreni prozori iako su svi bili svesni da je i te bilo zagušljivo.

Raspravu je započela sa Radosavom Žutim koji je zatvorio prozor zato što je odlučio da još malo odmori u sobi, što je i sve prisutne iznerviralo.

- Ja kad spavam čujem vas koliko se smejete! Ja spavam kad je vreme, a ne druže da idem po krevetima i da masiram, meni kažeš da sam krava, a sad te sve smara, smaraću te! Boli me uvo, ima da otvaram prozor! - vikala je Matora.

- Beži, nemoj da me smaraš! - rekao je Žuti.

- Hoće da leži u krevetu i da spava, a ne da da se otvori prozor, a može u 6 ujutru da masira Anu i Kiju! - nastavila je Matora.

Nakon što je izašao iz sobe, Žuti je odlučio da se ukućanima požali zbog Miljane Kulić koja, kako on kaže, koristi svaku priliku da ga napadne iako sa njim deli tajne.

- Došla mi u 7:20h da je masiram, alo! Ja joj kažem: Odj*bi od mene kompleksašice! Čepi mi se tu, priča mi tajne, smara me i onda krene da se svađa sa mnom! Još ja zatvorio prozor, one me napale kao zašto sam ga zatvorio, katastrofa! - pričao je Žuti o Miljani.

Žuti se ponovo vratio u sobu, a onda ga je sačekala Kristina Kockar koja je zbog ove situacije napravila totalni haos u Beloj kući, pa je na sav glas vikala zbog toga što je ukućanin ponovo zatvorio taj isti prozor.

- Otvori taj prozor! Nećeš ti nama ovde da zavodiš red, da li ti je to jasno!? Došao si ovde nedelju dana, ti ćeš da mi zavodiš red! Ja ću da ga otvorim sad, ajde da vidim kako ćeš da ga zatvoriš! Gušim se, ne mogu da dišem! - bila je besna Kija.

- Ja ću da ga zatvorim zato što spavam pored kreveta, seljančuro mala! - uzvratio joj je Žuti.

Ukućani su se žestoko raspravljali zbog ovoga, te je i obezbeđenje ušlo kako ne bi došlo do većeg sukoba. Kako je sve to izgledalo pogledajte u nastavku.

Izvor: Novosti.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/Printscreen

Pogledajte još