ECO-FRIENDLY TEHNOLOGIJOM DO VELIKIH UŠTEDA: Kompanija Gorenje i ove godine među izlagačima 44. Međunarodnog sajma građevinarstva

U naredna tri dana posetioci će biti u prilici da se upoznaju sa prednostima Gorenje eco- friendly aparata proizvedenih u Srbiji, koje pored tehnološke naprednosti i savremenog dizajna, odlikuje i visoka energetska efikasnost.

Nova generacija EkoSmart bojlera, izrađenih od 100-procentih recikliranih i neškodljivih materijala, doprinosi optimizovanoj potrošnji i uštedi energije i do 25%. A među eco-friendly novitetima koji čuvaju životnu sredinu su i kotlovi i kaminske peći na pelet, sa naprednom BioLogic tehnologijom uz automatsko podešavanje parametara i nisku emisiju produkta sagorevanja.

Gorenje već 67 godina predstavlja sinonim za inovativne, kvalitetne aparate za domaćinstvo, jedinstvenog sklopa ekonomičnosti, uštede i očuvanja životne sredine.

Strateška opredeljenost kompanije za očuvanje životne sredine, prepoznata je i nagrađena brojnim uglednim nagradama iz oblasti ekologije. Pored toga, Gorenje je u protekloj godini ponelo i priznanje Najbolje iz Srbije u kategoriji Najbolji strani brend koji se prozvodi u Srbiji, kao i prestižnu evropskuLiscencing nagradu za Inovaciju.
Deo inovativnih rešenja biće predstavljen tokom tri sajamska dana na Gorenje štandu u Hali 2 (nivo B) Beogradskog sajma, a kompanija i u narednom periodu priprema brojna iznenađenja za svoje potrošače.

Kompanija Gorenje u Srbiji zapošljava 2.300 ljudi i ima tri fabrike za proizvodnju kućnih aparata i jednu koja proizvodi alate za automobilsku industriju i belu tehniku.

Fabrika Gorenje Tiki u Staroj Pazovi je u prethodnoj deceniji prerasla u jedini proizvodni centar malolitražnih, srednjolitražnih i velikolitražnih bojlera za Gorenje Grupu. Najveći obim proizvodnje predstavljaju frižideri proizvedeni u fabrici u Valjevu, dok se u najmlađoj fabrici u Zaječaru proizvode sanitarije.

U nastojanju da svojim vernim potrošačima u Srbiji ponudi najbolje, kompanija više od deceniju neguje jedinstveni prodajni koncept Gorenje Studia, nudeći im na jednom mestu kompletnu uslugu: od najšireg izbora bele tehnike i malih kućnih aparata, do izrade kuhinja po meri, ali i inovativnih i dizajn kolekcija, kakve su Filip Stark, Ora Ito i Karim Rašid.

Pogledajte još