OFUCANA JE I ŠTROKAVA, IMA I MASNU KOSU: Miljana i Maca žestoko "oplele" po Luni, Sloba je branio! (VIDEO)

Prijatelj Zorice Marković pitao je Miljanu koga smatra za najomraženiju osobu u "Zadruzi". Kulićeva je odmah rekla da je to Luna Đogani.

- Luna! Svi gledaoci su sinoć čuli! Luna, iz razloga što stalno potencira da je dobar čovek, a ja u njoj to nikada nisam videla... Zatim, s' kim si takav si, tu je i Sloba! Isti izmet! On je glupson! Sara je lukava. Mina takođe. To su po mom mišljenju jako loši ljudi ovde. Maca zna nekada da bude loša, Filip naravno i on - rekla je Miljana.

Sloba je pobesneo i napao Miljanu.

- Tebe boli to što imaš tu facu kao patka! Pogledaj ta usta! Kada izvadiš silikone iz usta, izgledaćeš kao guska! Bolja si kao patka! Tebe su tvoji poslali ovde kako te ne bi gledali kod kuće - rekao je Sloba.

Onda je reagovala i Maca.

- Ona ne pere samo kosu, već i ribicu! Kaže Miljana za Lunu da ne pere kosu, a ribica je pola zdravlja! (smeh) Pogotovu što ona ima intimne odnose ovde! Da li se tako čuva zdravlje? - rekla je Maca.

- Ti mnogo treba da radiš na fizičkom izgledu da bi mogao moja usta da komentarišeš! Ova pored tebe je ofucana i štrokava, plus ima masnu kosu! - rekla je Miljana Slobi.

Pogledajte snimak:

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još