ZA OBOSTRANO UŽIVANJE: Uz jedan trik "dogi" poza postaće vam omiljena

Naučite od muškaraca kako se uživa u seksu, prepustite se i uzmite sve što možete da dobijete, čak i iz poza koje vam možda nisu omiljene.

- Poznato je da muškarci vole tu pozu, vole ono životinjsko u njoj - kaže Džejmi Vaksman, seks guru i autor knjige "Vrući seks - 200 stvari koje biste mogli da probate večeras".

- Iako "doggie style" nije poza koju povezujemo sa ženskim orgazmom, trebalo bi, jer postoji mnogo načina na koji bi ona mogla da bude odlična za žene - dodaje Vaksman.

Ako i vi i vaš partner najviše volite ovu pozu ili možda uopšte ne uživate u njoj, evo nekoliko saveta kako bi vam ona mogla biti bolja ili vam postati najdraža.

Dominacija

Kada vaš muškarac leži na leđima i vi ste na njemu, sedite na njega, okrenite mu leđa i zahvatite ga snažno nogama. Ruke držite na krevetu da biste mogle da kontrolišete koliko duboko ulazi u vas.

- To je odlična poza za ženu i muškarca. Žena ima kontrolu nad tempom seksa i ova joj poza najviše stimuliše G-tačku i skoro garantuje orgazam. Što se muškaraca tiče, pogled na njena leđa, preko kojih pada raspuštena kosa, može da bude jako seksi - kaže Vaksman.

Skupite kolena

Logično je da, kada partner ulazi u vas od pozadi, raširite noge i olakšate mu da što jednostavnije može da klizi u vas. Evo jednog trika koji će vam omogućiti da više uživate u tome!

- Kada partner uđe u vas, skupite noge i čvrsto stisnite kolena jedno uz drugo. Tako ćete imati osećaj da je partner bliže vama i da je njegov penis krući nego što jeste - savetuje Vaksman.

Plus, što su njegova kolena razmaknutija, lakše će mu biti da se sagne preko vas i dira vam klitoris, što će vam pomoći na putu do orgazma.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još