Rasel Krou prekinuo intervju zbog akcenta Robina Huda

LONDON, 14. maja 2010. (Beta-AFP) - Australijski glumac Rasel Krou naglo je prekinuo intervju koji je danas dao Bi-Bi-Siju, iznerviran zbog toga što je novinar sa kojim je razgovarao ocenio da je lik Robina Huda kojeg igra u istoimenom filmu ima irski naglasak.

Kada je voditelj emisije kazao da je primetio "tračak" irskog akcenta kod njegovog Robina Huda, 46-godišnji glumac besno je uzvratio: "Vi ste gluvi, prijatelju, stvarno ste gluvi ako možete da pomislite da je to irski naglasak". Napetost je ostala prisutna u nastavku razgovora, dok se Krou nije sam vratio na temu naglaska. "Malo sam zaprepašćen što ste mogli da pronađete bilo šta irsko u tom liku. To je malo besmisleno, ali ovo je vaša emisija", kazao je.

Ostavši pri istoj temi, novinar je upitao Kroua da li je želeo da čuvenom banditu podari akcenat sa severa Engleske. "Ne, želeo sam italijanski (akcenat). Jesam li uspeo?", odgovorio je sarkastično glumac. Intervju je nastavljen još nekoliko minuta, dok novinar nije kazao da je Krou 2000. odbio da izgovori jednu rečenicu u filmu "Gladijator". Razdražen, australijski glumac je ustao i napustio studio. "Stvarno, irski naglasak, ne znam šta ste hteli da kažete, ja to uopšte ne vidim", kazao je Krou dok je išao ka vratima.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.