MODERNA MLADA! Aleksandra Prijović: Volela bih da Filip i ja potpišemo predbračni ugovor

Mlada muzička zvezda i sin Slobodana Bobe Živojinovića sudbonosno “da” izgovoriće najpre u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, a potom će upriličiti veliko slavlje u “Bel-expo centru”. Uz muziku simfonijskog orkestra, “Tropiko benda”, trubače Dejana Petrovića i orkestar Aleksandra Sofronijevića, poznati par svoju dve i po godine dugu ljubav krunisaće brakom. Dok odbrojava dane do najvažnijeg događaja u životu, Aleksandra je u iskrenom intervjuu otkrila kako teku pripreme za venčanje, ali i svoje planove sa budućim suprugom.

Za manje od mesec dana izgovorićete sudbonosno “da”, kako teku pripreme za venčanje?

– Sve bitne stvari već su organizovane, a sada se bavimo finesama. Filip i njegov otac Boba zaduženi su za izbor hrane dok se moja i Filipova mama, Brena i ja bavimo dekoracijom i smišljamo šta će koja obući. Trenutno se najviše bavim izborom odeće za baku, deku, mamu... Znam koliko se članovi moje porodice raduju venčanju tako da želim da izgledaju besprekorno tog dana.

Imate li sve veću tremu kako se približava 21. jun?

– Često me to pitaju poslednjih nedjelja, a moj odgovor je doskoro bio odričan. Međutim, sada kada počnem da zamišljam kako će taj dan izgledati, pomalo me hvata nervoza i zebnja da li će sve biti baš kao što želimo. Verujem da će tenzija rasti kako se slavlje bude približavalo.

Jesu li vaše venčanice gotove?

– Nosiću dve venčanice i jednu večernju haljinu. Dizajnerka Tijana Todorović zadužena je za sve tri toalete i trenutno radi na njima. Na crkvenom venčanju imaću raskošnu venčanicu, o kakvoj sam maštala još kao devojčica, dok će druge dve haljine biti nešto svedenije.

Hoćete li potpisati predbračni ugovor?

– Još nismo razgovarali na tu temu, a verujem da ćemo pričati o tome ovih dana. Meni je sasvim svejedno i tu odluku prepustiću Filipu. Ako on to želi, volela bih da potpišemo predbračni ugovor.

Izvor: Story.rs
Foto: aleksandraprijovic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.