U NACIONALNIM BOJAMA: Lepa Brena zasenila sve prisutne na zabavi u rezidenciji Kanade

Bila je to idealna prilika da se zvanice iz javnog, kulturnog i političkog života Srbije okupe i na jednom mestu, uz piće i đakonije, razgovaraju o odnosima naše i ove severnoameričke države.

Pažnju prisutnih plenila je najveća muzička zvezda sa prostora bivše Jugoslavije, pevačica Lepa Brena, koja se na zabavi pojavila odevena nacionalne boje Kanade - crvenu i belu. Crvene pantalone zvonastog oblika i belu svilenu bluzu vešto je ukombinovala uz sako i cipele crne boje, a celu kombinaciju upotpunila je kožnom pismo tašnom u crvenoj nijansi.

Mnogi gosti, a među njima i Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije i bivši ministar kulture i informisanja Republike Srbije, te direktor UNICEF-a u našoj zemlji Mišel Sen Lot, iskoristili su priliku da se fotografišu sa popularnom pevačicom koja je još jednom pokazala da je najsjajnija zvezda na balkanskom estradnom nebu - jer joj uvek pođe za rukom da spoji nespojivo!

I sama Brena se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram pohvalila mnoštvom fotografija sa ovog događaja uz komentar da je za večeri uživala sa svojim prijateljima.

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Autor: Nadlanu.com
Foto: Goran Zlatković

Pogledajte još