REŠILA DA STANE NA PUT GLASINAMA: Kija Kockar otkrila u kakvim je odnosima sa Milanom Stankovićem i Stefanom Karićem!

Kija Kockar po izlasku iz "Zadruge" gde je odnela i pobedu postala je jedna od najaktuelnijih javnih ličnosti kod nas. Nakon izlaska iz rijalitija krenule su glasine da je Kristina u vezi sa pevačem Milanom Stankovićem, a onda je ona rešila da progovori o tome i otkrije u kakvim je odnosima sa Milanom.

- Milan Stanković i ja smo samo i isključivo prijatelji, čak smo pričali i o saradnji, ali o tome još uvek ne želim ništa da pričam. Bili smo na ručku, to je sve - rekla je Kija.

Kockareva se potom osvrnula i na to što su je mesecima unazad povezivali sa Stefanom Karićem, pa je rekla sledeće:

- Njegov najbolji drugar je u vezi sa mojojm najboljom prijateljicom, ja treba da ih venčam. Sinoć smo bili zajedno na proslavi, našli smo se u istom društvu, nema tu ničega! Ja nikada nisam rekla da dečka ne poznajem, znam ga iz tog društva i to je normalno. Sve ostalo su totalne gluposti. On, mislim, još uvek ima i devojku, a nas dvoje smo se samo našli u zajedničkom društvu.

Kija je zatim ispričala da je ne pogađaju priče koje se ovih dana vrte oko nje, a onda je otkrila i to da li je trenutno sa nekim muškarcem u emotivnoj vezi.

- Mene to ne dotiče, nego mi je smešno. Ako smo u istom društvu, ne znači da imam nešto sa tom osobom i ne znači da, kad se nađem u društvu nekog muškarca, da sam odmah sa njim! Ja znam sa kim sam, a nisam ni sa kim - objasnila je ona.

Izvor: Telegraf.rs/Pink.rs
Foto: kija_kockar_official/Instagram

Pogledajte još
1 komentar
  1. Tonka says

    Zar samo njih dvojica, da ne poveruješ ? Hleba i igara, da zaboravimo surovu stvarnost. Dokle više.

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.