OPLJAČKANA U CENTRU BEOGRADA: Bilja Krstić na meti lopova

Pevačica etno-muzike opljačkana je u četvrtak blizu Slavije, kada se iz Radio Beograda vraćala kući s posla. Bilja je shvatila da joj je neko otvorio ranac i ukrao novčanik na semaforu kod “Beograđanke”, prekoputa SKC. Nekoliko sati kasnije pronašla je novčanik bez para i razbacana dokumenta.

- Dok sam prelazila ulicu jedna devojka mi je rekla da mi je otvoren ranac, a kada sam pogledala videla sam da sam ostala bez novčanika u kom sam imala pasoš, zdravstvenu knjižicu, ličnu i platne kartice. Pozvala sam policiju i odmah blokirala sve kartice. Moj prijatelj, tonac Đura Plavšić predložio mi je da prošetamo istom trasom kojom sam se vraćala kući, pa sam na jednoj terasi u suterenu, prekoputa SKC, ugledala novčanik i razbacana dokumenta - kazala je Bilja Krstić.

- Najpre smo pokucali na prozor, a zatim nam je ljubazna gospođa otvorila vrata i dozvolila da uzmemo novčanik. Rekla nam je da često na svojoj terasi nalazi tuđe stvari. Lopov mi je u novčaniku ostavio sedam dinara. Prvi put mi se u životu desilo da sam opljačkana - otkrila je pevačica.

Izvor: Novosti
Foto: Nadlanu.com

Pogledajte još