BORILAČKI SPEKTAKL U JAGODINI: Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone odmeriće snage u subotu!

Pored sedam kik boks mečeva videćemo i jedan profi boks meč u kome će snage odmeriti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone. U zabavnom delu programa nastupiće Lepa Brena. Ulaz je slobodan.

Profesionalna kik boks delegacija iz Turske, na čelu sa predsednikom Turske profi kik boks federacije Erdinom Ajgunom doputovala je danas u Jagodinu gde će u subotu odmeriti snage sa kik bokserima jagodinskih Palminih tigrova. Po njihovom dolasku u Jagodinu održano je zvanično merenje svih takmičara i zajednička konferencija za novinare.

- Veliko hvala organizatoru na fantastičnom prijemu. Mi smo došli u najjačem sastavu. Želimo da publika uživa u borbama i neka pobedi bolji - rekao je potpredsednik kik boks saveza Turske Talat Ajhan. Trener Palminih tigrova, Slobodan Jocić je takođe poručio „Neka pobedi bolji, a u ovom slučaju to su Palmini tigrovi“ .

Pored sedam borbi u kik boksu publika će videti i jedan profi boks meč. Radi se o kruzer kategoriji do 90,7 kilograma. Rukavice će ukrstiti Veljko Ražnatović i Italijan Danilo Staćone.

- Želeo bi da se zahvalim organizatoru, kao i građanima Jagodine i mojim prijateljima iz Kik boks kluba „Palmini tigrovi“ što su me još jednom prihvatili i što ću biti sa njima na ovom meču i to je za mene velika čast. Želim sreću izuzetnim borcima iz Jagodine kao i njihovim protivnicima iz Turske - rekao je Veljko Ražnatović.

Na zvaničnom merenju trojica turskih kik boksera imala su više kilograma nego što je propisano u njihovim kategorijama i njima je supervizor Srđan Bugarčić naložio da do meča usklade kilažu sa propisima. Dozvoljena odstupanja su 500 grama. U hali JASSA u Jagodini u subotu od 21:00 očekuje se rekordna posećenost, kao i veliki broj uglednih ličnosti iz javnog života Srbije i regiona.

Parovi:

-71kg lou kik

Aleksandar Đorđević – Kenan Uslu

Palimni tigrovi Srbija     Turska

-71kg lou kik

Dušan Radović   -    Abdulah Kaplan

Palmini tigrovi Srbija    Turska

-86kg lou kik

Boris Matejić  -  Kan Emir Goc

Palmini tigrovi Srbija  Turska

-63,5 kg K1

Predrag Mijajlović -   Neset Olcen

Palmini tigrovi Srbija   Turska

-60kg lou kik

Danijel Memedovski - Jahja Gokalp

Palmini tigrovi Srbija      Turska

-78kg lou kik

Nemanja Pantelić - Hasan Delmir

Palmini tigrovi           Turska

-63,5kg K1

Aleksandar Konovalov - Mertkan Songul

Palmini tigrovi                     Turska

PROFI BOKS KRUZER KATEGORIJA 90,7kg

Veljko Ražnatović - Danilo Staćone

Srbija                                Italija

Foto: Promo

Pogledajte još