SKONCENTRISANA NA SRBIJU I REGION! Anastasija Ražnatović: Ne razmišljam o svetskoj karijeri

Do sada ga je na "Jutjubu" pogledalo oko 4,5 miliona ljudi, a ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović ne krije oduševljenje zbog toga. Priznaje da je pomalo iznenađena takvom reakcijom publike, budući da je ovo tek početak njene pevačke karijere.

- Iskrena da budem, nisam očekivala toliko interesovanje za tako kratko vreme. Verovala sam u tu pesmu, znala sam da je kvalitetna i da će se svideti ljudima koji, naravno, vole tu vrstu muzike, ali ovo je za mene, zaista, neverovatan uspeh - kaže Anastasija Ražnatović.

U spotu se pojavljuje brazilski maneken Pedro Solc, koji živi u Hrvatskoj?

- Nakon snimanja pesme u studiju, odmah sam ušla na sajtove modnih agencija da pronađem momka kakvog sam zamislila u spotu. Ubrzo sam naišla na Pedra i odlučila da kontaktiram s njim. Smatrala sam da je savršen za tu ulogu, i sigurna sam da nisam pogrešila, sudeći po reakcijama devojaka širom regiona.

Kako biste definisali vaš muzički stil i ko vam je bio uzor?

- Mislim da je pesma najbliža pop stilu, teško je definisati kom žanru muzike pripada. Nisam imala uzor, jednostavno sam se trudila da to bude nešto što najviše odgovara mom senzibilitetu i da budem potpuno svoja.

Da li imate ambiciju da gradite svetsku karijeru?

- Trenutno sam apsolutno fokusirana na Srbiju i region. Ne razmišljam preterano o svetskoj karijeri. Naravno, ukoliko dobijem priliku u nekom trenutku u životu da se probijem na svetsko tržište, nikada je ne bih propustila.

Bavite se i modelingom, hoćete li nastaviti sa tim?

- Zašto da ne, svakako ne smatram da jedno isključuje drugo. To su dve različite profesije u kojima podjednako uživam i dobro se snalazim.

Planirate da objavite novi singl ili album?

- Svašta planiram, ali za te planove je potrebno mnogo vremena i uključeno je dosta faktora. Nadam se da će sledeći singl biti što pre, ali o tom potom. Album ostavljam za budućnost.

Kako ćete provesti leto?

- Planiram da ga provedem na moru u društvu prijatelja i bliskih ljudi. Još nismo odabrali destinaciju, ali nije ni bitno gde ste, već s kim ste.

Izvro: Novosti
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

Pogledajte još