LEKARI SU PREDVIĐALI DA ĆE JOJ JEDNA NOGA BITI KRAĆA: Dragana Mirković imala teško detinjstvo!

Dragana Mirković je nekoliko meseci provela u bolnici zbog problema sa kukovima. Kada je imala samo godinu dana, lekari su primetili da Dragana ima iščašene kukove. Previđali su da će imati jednu nogu kraću, a do druge godine je bila u bolnicama, na operacijama i u gipsu. Zbog toga je sve do tinejdžerskih dana imala košmare i čestu nesanicu.

Draganin ujak je njenim roditeljima rekao da će postati slavna, kako bi im dao utehu ne znajući da će danas postati jedna od najboljih pevačica.

Njena sestra Dušica Krumov otvorila je dušu u emisiji "Premijera" i ispričala koliko je to bio težak period za celu njihovu porodicu.

- To je bio veliki problem ali se rešio, na sreću, kako je trebalo. Jeste traumatično naravno, nije jednostavno preživljavati sve to. Jako mi je žao što nije uspela da upiše muzičku školu u Požarevcu, vodio je deka, položila je prijemni sa svim peticama! Bila je odličan đak i stekla je vukovu diplomu, uvek je volela da peva i volela je folklor - rekla je Draganina sestra.

Pevačica je udata za Tonija Bijelića sa kojim ima dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka. Dragana sa porodicom živi u Beču.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.