U SUSRET EVROPSKOM PRVENSTVU U VATERPOLU: Seka, Veljko i Jakov uživaju u vodenim čarolijama! (FOTO)

Seka Aleksić omiljena je i među publikom i među kolegama zbog njene iskrenosti i jednostavnostavnosti, kojom odiše.

Od kada je sa suprugom Veljkom Piljikićem dobila sina Jakova, njena sreća se prenosi i na se ljude, koji je vole i ona svakodnevno deli fotografije na njenom Instagram profilu.

Ovih dana su, izgleda inspirisani Evropskim prvenstvom u vaterpolu jer većinu svog slobodnog vremena provode u bazenu, najverovatnije pokušavajući Jakovu da približe i taj sport.

Dozvoljava njenim vernim pratiocima da zavire u njen privatni život i tome ih još više približava sebi, pokazujući im da je ona jedna obična žena koja uživa u malim stvarima.

version="9" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

Njihov porodični život se dobrim delom sastoji od ispunjavanja želja njihovom sinu, koji najverovatnije i nije svestan u kakvoj bajci živi.

Roditelji čine sve kako bi mu svaki dan učinili zanimljivim i ispunili ga do poslednjeg trenutka igrom i radošću.

Kada se pevačica umori od vodenih čarolija sa njenim dečacima, ona zauzme pozu pored bazena i sunča se u jednom od svojih najboljih izdanja izazivajući tatu Veljka da „baci“ po koji pogled i na nju!

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: seka_aleksic/Instagram

Pogledajte još