STRAŠNO: Luna Đogani napadnuta ispred splava!

Donedavno su joj gnusne poruke ostavljali samo na društvenim mrežama, ali, sada su počeli da je maltretiraju, vređaju i omalovažavaju uživo.

Đoganijeva je nedavno bila sa drugaricom na splavu, kada je videla nepoznatog momka koji joj ostavlja nešto na kolima. Istrčala je da vidi o čemu se radi i potpuno se šokiral kada je videla poruku koju joj je ostavio:

"Seći ćemo te živu na komade. Zaslužila si da nestaneš u najgorim mukama", pisalo je u poruci. Besna i povređena, Luna se vratila na splav, gde je ispričala drugarici šta joj se dogodilo.

Konobar koji ih je služio otkrio je kako je tekla situacija:

- Devojka je bila sa drugaricom na našem splavu. Sedele su, pile, jele, uživale, šalile se. Sve je bilo super. Posle nekih sat vremena videla je da neko prilazi njenim kolima i ostavlja nešto ispod brisača. Odmah je izašla da vidi o čemu se radi i vrlo brzo joj se smrkla faca - rekao je konobar za Hit.

On je dalje otkrio sadržaj poruke, ali i kako je Luna reagovala na nju:

- "Da li je moguće da se ovo i dalje dešava? Dokle više? Kada će već jednom a mi se skinu sa grbače? Pišu da će me seći na komade, koliko moraš da budeš bolestan da to nekome kažeš?" vikala je Luna. Prišao sam i pitao da li mogu nekako da joj pomognem, na šta je Đoganijeva odgovorila "ništa novo" i da se sa tim stvarima susreće otkako je napustila rijaliti - kaže momak koji radi na splavu.

Izvor: Alo.rs/Informer/M.I.
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još