OSVAJAČI BEZ PREMCA: Žene "padaju" na tri horoskopska znaka i ostaju bez daha

Proverite koja su tri znaka kojima malo ko može odoleti.

Bik

Iako inertan i gotovo nesvestan svoje senzualnosti, Bik spada u vrhunske zavodnike. Ključni adut mu je spontanost, a u krevetu poznaje sva umeća Kama sutre, iako je nikada nije ni pročitao. Ovaj znak ume da priredi vatromet emocija i pažnje. Napraviće takav ugođaj da se partner oseti veoma posebno. Bikovi imaju prirodnu toplinu u očima i ponekad nesvesno privuku i one koje ne bi želeli. Njihove usne retko ko ne bi poželeo da oseti na svojim.

Blizanci

Blizanci su kraljevi šarma. Njima se naprosto ne može odoleti. I dok je nekima seks prioritet i cilj, Blizanci uživaju u igri zavođenja i komunikacije. Obično su nadareni dobrom fizionomijom, a njihov adut je nemiran i neuhvatljiv pogled. Oni osvajaju komunikacijom i intelektom. Teško da ako se sa njima upustite u razgovor i sami ne poletite na krilima mašte. Njihov pozitivan stav privlači ljude i sa njima je je vreme prijatno ispunjeno, toliko da poželite da je uvek pored vas.

Škorpija

Škorpijom vlada fatalna planeta Pluton, koja ima upliv na mase. Škorpiju je teško ne primetiti. Njen zavodnički pogled i maniri kojima kao da vas poziva na blud ne mogu vas ostaviti ravnodušnim. Ovo je znak koji duboko oseća i njegova intuicija je izražena do te mere da u svakom trenutku zna koje su vaše potrebe, a kako je u emotivnom smislu veoma predana, uživaće da i vas zadovolji do maksimalnih granica. Njeno umeće vođenja ljubavi ostaje za pamćenje.

Izvor: Srbijadanas.rs
Foto: Ilustracija/Unsplash.com

Pogledajte još