NOVA ROMANSA NA POMOLU: Luna Đogani i Lazar Jeremić se osamili i pričali o ljubavi! (VIDEO)

Fudbaler Lazar Jeremić, poznatiji kao Jera, i modna blogerka Luna Đogani koja je vezom sa oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem prodrmala Srbiju izazivajući razne stavove već su počeli da se zbližavaju u "Zadruzi 2".

Oni su se tako osamili u restoranu brze hrane, gde su, ne obraćajući pažnju na druge, pričali o svemu i svačemu, ne mogavši da sakriju osmehe kakve zaljubljeni imaju.

- Ti si dozvolila da vidiš koliko možeš da pružiš, koliko celu sebe možeš da daš, ti si celu sebe dala. To je, sa jedne strane, najgore i takav sam ja bio sto puta, ali kad naiđeš na istu osobu sebi to će uspeti i to će biti sjajno - rekao je Jera, na šta se blogerka nadovezala:

- Problem je što to ne možeš da planiraš, ja sam ovde ušla sa planom da se zezam i sprdam i da se družiim. To u onoj sezoni me samo preseklo, ja sam bila zaštićena, on me branio i osećala sam se sigurno - rekla je Luna prisećajući se svog prošlog boravka na istom imanju.

Podsećanja radi, dvoje cimera se i sinoć osamilo, prilikom čega su ustanovili da su veoma slični, a varnice između njih nastavile su da sevaju i danas.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još