IMA SVOJE RAZLOGE! Lepa Brena: Filipovom i Aleksandrinom sinu neću biti baba!

Jedna od najvećih eks-Ju zvezda poručuje da neće biti baba sinu koji će njen pastorak Filip Živojinović dobiti sa Aleksandrom Prijović.

Pevačica je objasnila da se tako nazivaju žene koje su stare, a da ona i njen suprug Boba Živojinović mogu samo da budu baka i deka.

Gazdarica “Granda” ističe da se svi u porodici raduju prinovi i naglašava da će mladom paru pomoći da odgaja dete.

Srećna sam što ćemo Boba i ja dobiti prvo unuče. To će biti velika radost u našoj porodici pošto volimo decu, a posebno male bebe. Nas dvoje nećemo biti baba i deda, jer ne volim taj pežorativni odnos prema ženama. Postoje žene koje su babe i tako ih nazivamo jer tako i izgledaju. A postoje i bake i deke, nane i nene. To su najvoljenija bića koja su nam utkala radost i ljubav u ranom detinjstvu. Pogotovo kada pomažu roditeljima koji mnogo rade. Uvek ću pomoći našoj deci i biću tu šta god da treba.

Brena je prokomentarisala kako su se ona i Boba osećali kada su saznali divnu vest:

Srećni smo jer ćemo u ovim godinama dobiti unuka. Mada je Bobi i meni ovo prvo unuče, ja sam već nekoliko godina baka. Moja sestričina Majda ima dvoje dece. Oni su oplemenili moj život radošću i ljubavlju. Nadam se da će biti mnogo dece u našoj familiji, dosta unučića. Samo nam je važno da su živi i zdravi. A valjda će biti i dečaka i devojčica. Sigurna sam da bi jedna devojčica promenila život čitave moje muške porodice.

U nekoliko navrata se spekulisalo da Brena nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom, na šta je rekla:

Ona je kao devojčica učestvovala u “Zvezdama Granda”. U našu kući dolazila je mnogo pre nego što je počela da se zabavlja sa Filipom. Čak sam je vodila sa sobom na nastupe, imale smo neverovatno dobar odnos. Kasnije smo se bolje upoznale i jako sam joj privržena. Posebno mi je draga, jer imam razumevanja za nekog ko ima 22 godine. Uvek će imati veliku podršku od mene, i profesionalno i privatno.

Izvor: Svet
Foto: lepabrenaa/Instagram

Pogledajte još