VRAĆA SE U FORMU: Gagi Đogani stao na svoje noge posle svih udaraca, koje mu je život zadao! (VIDEO)

Gagi Đogani više neće sedeti skrštenih ruku i dozvoljavati da i dalje tone, te se aktivirao i rešio da pokaže da vredi i da ga treba poslovno angažovati!

Pošto mu je ćerka Luna Đogani priredila neprijatno iznanađenje u "Zadruzi 1", kada se pred kamerama mesecima zabavljala sa tada oženjenim Slobom Radanovićem, sada ova muzička porodica čini sve da se opet vrati prethodnoj popularnosti, ali na osnovu svojih umetničko-muzičkih talenata, a ne prošlih priča u kojima su ih stavili na stub srama.

Blogerka je pre samo par dana u rijalitiju izjavila da joj je otac ostao bez posla.

- Imao je porodicu, novca koliko je želeo, stanove, automobila, nije znao gde će pre, a onda je spao na to da nema više ništa. To je za mene bio veliki udarac. Gledaš tatu kako je pao u bedu i kako se bori, a ne može sam – rekla je kroz plač Đoganijeva i dodala:

- Ja sam ih dodatno dotukla sa ovom pričom! Neće da ih zovu, a kad ih zovu onda ih pljuju... Fanovi su takvi ološi! Zabranili su nam da živimo normalno. Da sam čoveka ubila to ne bi tako bilo! Linčuju nas, bukvalno!

Izgleda da je Gagi odlučio da se odupre svemu što se dešava i njemu i njegovoj porodici radom i da podseti obožavaoce na ono u čemu je najbolji, a to je ples!

Na svom Instagram profilu objavio je snimak na kom igra na parkingu i to u zavidnoj kondiciji. Jasno je šta je Lunin tata ovim potezom hteo da postigne.

U komentaru je napisao:

- Vraćam se u formu! Hip-hop! Dance!!!

Autor: Nadlanu.com/B.M.
Foto: gagidjogani/Instagram

Pogledajte još