SKAKALI PO KREVETIMA, ŠUTIRALI JASTUKE PO PODU: Miljana i Marko u nikad žešćem konfliktu, zadrugari u neverici (VIDEO)

Svađa Miljane Kulić i Marka Miljkovića tokom cele večeri nije jenjavala. Kako je Kulićevu Marko svu isprskao parfemom, ona je oprala kosu, ali se miris toliko uvukao u kosu da se i posle pranja osećao.

Miljana se požalila Nataši Moskvi zbog toga, pa su Marko i ona ponovo ušli u žestok konflikt, a ovoga puta su stradale lične stvari i Zadrugin inventar.

- Baba-serice, je l' to provociraš? Je l' malo go*ance. Provociraš me. Fekalijo Kulić - započeo je Marko.

- Sujeta mu je povređena, jer mi je Maja sinoć ispričala da neće sa ovim slepcem da bude. Kad nije mogao da ti se digne na nju. Ti si besposleni gmizabac i imbecil - vređala ga je Miljana.

Kako se Miljana popela na Markov krevet, njega je to izvelo iz takta, pa je počeo da skače po njenom i počeo je da šutira njen jastuk. Potom skinuo posteljinu i njom obrisao pod, a potom je to isto Kulićeva uradila i sa njegovom posteljinom.

Miljana je na nekoliko trenutaka izašla iz spavaće sobe i ponovo se vratila u Markov krevet, a kako ona ne bi ostala tu, Marko je ispolivao krevet u kom je bila, a potom i sve ostale koji su bili tu.

- Juče sam raskinuo sa devojkom, ona danas hoće da mi se uvuče u krevet. Je*aću te sa slašću u mozak. Samo zato što si bila trudna, štedeo - vikao je Marko.

- U "Zadruzi" si bio moja prikolica, moja parazit. Kuvao si mi spremao, kuvao kafu. Sve što mi je trebalo ti si radio - pričala je Miljana.

Miljana požalila svojoj majci Mariji Kulić zbog toga, ona se umešala, pa pokušala da smiri tenziju. Ova situacija je iznervirala mnoge zadrugare, pa je u spavaćoj sobi nastao pravi haos.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još