Ozvaničena saradnja RTV-a i Color Media Communications

Decenijska uspešna saradnja između javnog servisa "Radio-televizije Vojvodine" i medijske kuće "Color Media Communications" danas je i formalizovana potpisivanjem Protokola o saradnji, koji su, danas, u Novom Sadu, verifikovali zamenik generalnog direktora RTV-a Jožef Klem i direktor "Color Media Communications" Robert Čoban.

"Nama su jako važni svi kanali komunikacije sa kojima Radio-televizija Vojvodine raspolaže i to na velikom broju jezika, po čemu je ta kuća rekorder u regionu i u Evropi. Raznolikost formata i sadržaja emisija, od informativnih, preko dokumentarnih do zabavnih, zanimljive su i mogu da isprate naše događaje, festivale, konferencije, štampana izdanja...Sa druge strane, mi, kao najveći izdavač magazina u regionu, možemo pomoći da vidljivost onoga što radi RTV bude i izvan granica pokrajine", izjavio je Čoban.

Zamenik generalnog direktora RTV-a Jožef Klem Čobana se upoznao sa novinama u programu pokrajinskog javnog servisa, koji će od petka, 19. oktobra, početi sa emitovanjem svoje prve televizijske emisije na nemačkom jeziku. Emisija "Deutsche minuten" biće na Drugom televizijskom programu, svakog trećeg petka u mesecu, u 22.30 časova, i baviće se životom, kulturom i tradicijom nemačke zajednice, a njena promocija biće održanana predstojećoj manifestacji "Novosadski Oktoberfest".

Da podsetimo, Radio-televizija Vojvodine proizvodi i emituje program na 16 jezika.

Pogledajte još