NATAŠA BEKVALAC ISKRENA: Pesma "Mala plava" je vrisak - treba mi pomoć!

Pop pevačica Nataša Bekvalac ponovo je u žiži interesovanja, otkako se, nakon skandala i navodnog nasilja u porodic, za koje je optužila bivšeg supruga, vratila na scenu pesmom "Mala plava".

Ona je danas gostovala u emisiji "Premijera" gde je govorila o svom novom hitu.

- Tekst je ostao od reči do reči onakav kako ga je Bojana Vunturišević napisala, osim toga što je u jednom delu tekst išao: "Dalje ide mala plava", ali to mi je bilo previše ambiciozno, pa je onda Bojana smislila da ide: "Nisam zdrava - mala plava". Pesma nije toliko nadmena kao što zvuči i treba malo pročitati između redova. Ima tu i to "nisam zdrava", pa onda i to "amputiran", "blokiran" i sve nadalje su veštački rezovi, a kada je sve tako na "o-ruk" ne može da ne boli. Kad kažem da "nisam zdrava" to je vrisak jer mi treba pomoć, tako da to uopšte nije srećna pesma kao što zvuči - otkrila je svoju interpretaciju pesme Nataša, a onda se u emisiju uključila autorka teksta da objasni naziv hita.

- "Mala plava" je svaka žena koja je hrabra, koja je spremna da posle svakog poraza ustane i krene dalje, koja voli nove početke, hrabra, vizionarka, vredna, samostalna, sitna, ali dinamitna... A "plava" zato što je sve to krojeno po mojoj velikoj prijateljici Nataši Bekvalac - ispričala je Bojana Vunturišević, a pevačicu su toliko ganule ove reči, odnosno način na koji je autorka hita vidi, da nije mogla da zadrži suze.

Izvor: Alo!
Foto: Promo

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.