JAKO MI JE TEŠKO: Sara i Vojke raskinuli, pevačicina objava slama srca

Ljubav pevačice Sare Reljić i repera Vojketa počela je u prvoj sezoni "Zadruge" i svima je delovala kao idilična bajka.

Prema mišljenju mnogih oni su bili jedan od skladnijih parova iz prve sezone rijalitija, a neki su čak smatrali da će i svoju vezu definitivno krunisati brakom.

Međutim, da nije sve kao što izgleda pokazao je i popularni par stavivši tačku na jednogodišnju vezu.

Da li je razlog raskida znatna razlika u godinama, karijera ili nešto treće vešto kriju, a Sara se fanovima obratila na Instagramu.

- Dragi moji, ne napadajte Vojketa, jer mi već nekoliko dana nismo zajedno. Slobodan je muškarac i ima prava da priča sa kim hoće. Mnogo mi je teško zbog svega, mnogi su mi pisali da smo im vratili veru u ljubav i ne želim da se to izgubi u vama, zato što je bilo zaista iskreno i lepo. Jednostavno, ljudi i situacije se menjaju, pa tako i ova... Ali ne želim da izgubite veru u ljubav zbog toga što mi nismo zajedno. Svako je krenuo svojim putem i poželeli smo jedno drugom sve najbolje. Danima sam skupljala hrabrost i snagu da ovo napišem i jako mi je teško. Teorije zavere će se uvek praviti, ali nemojte obraćati pažnju na njih, jer samo on i ja znamo šta se dešava između nas i želimo da tako ostane - napisala je između ostalog Sara, a verujemo da je ova vest veoma rastužila njihove fanove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S A R A R E LJ I Ć (@sara_reljic.1) on

Autor: nadlanu.com/V.A.
Foto: sara_reljic.1/instagram

Pogledajte još