KLAN SE POLAKO RASPADA: Aleksandra i Mina se okrenule protiv Lune, blogerka se jedva odbranila (VIDEO)

Tokom "Igre istine" Bane Čolak je upitao Lunu Đogani kakvo mišljenje ima o Mini Vrbaški jer je primetio da više nisu u dobrim odnosima.

Njih dve su još više ušle u sukob kada je Mina Lunu upitala zašto se tako ponaša, jer su pre Zadruge 2 imale dogovor da se druže i drže zajedno.

- Sad vidim da si najbolja prijateljica sa Marijanom, problem je u tome da znam da si Marijanu pljuvala. Ti mi nekad nisi jasna u trenucima. Jedno radiš, drugo misliš. Hranu ne deliš nikada, to nisam samo ja rekla. Koliko puta nas ne ponudi, evo i Aleksandra se slaže sa tim - rekla je Mina.

- Vidiš da pokušavaš da me u*ereš tvojim pitanjima. Bacaš mi koske pred svima, a posle hoćeš nasamo. Ja ne znam šta je sa ljudima, Mina molim te, ne mogu da verujem da mi ti sad pričaš to - rekla je Mina.

Aleksandra Subotić je imala potrebu da kaže i potvrdi ono što priča Mina, pa je ustala i rekla šta ima.

- Desilo se milion puta da praviš nešto Adamu i tebi. Nije lepo to što je ona u tom trenutku odbila. Ti si dozvolila da se sa njom raspravljaš zbog tanjira. Dozvolila si da se napravi sprdnja, a družimo se ovde dva meseca. To je između vas dve, nema veze sa ovim ni Nemanja ni David. Ma ti ovo namerno radiš, ja ti pričam kao prijatelj - vikala je Aleksandra.

- Uvek sam te hvalila, uvek sam te navodila kao osobu koju volim. Čule smo se pre Zadruge, sećaš se dogovora da se držimo zajedno, je l' to tvoje ponašanje to?

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printsreen/Youtube

Pogledajte još