MMA spektakl na Spensu: Borba za pojas šampiona u teškoj kategoriji

Teškaški spektakl najviše svetske klase, nova borba za šampionski pojas na SBC 19 – Satoshi Ishi (Japan) vs Tony “Kryptonite” Lopez (USA)

Kao što smo i najavili, velikim vestima i iznenađenjima kada je istorijski SBC 19 u pitanju još uvek nema kraja!

Organizatori su za publiku u Novom Sadu, našoj zemlji i regionu 01. decembra pripremili zaista još jedan vrhunski meč najvišeg svetskog renomea – novi teškaški duel koji će na sebe preuzeti težinu borbe za pojas šampiona Serbian Battle Championshiporganizacije u teškoj kategoriji! Publika u Velikoj hali novosadakog Spensa imaće priliku da gleda pravu legendu MMA sporta koja nam dolazi iz Japana, Satoshi-ja ishi-ja u borbi protiv jednog od najiskusnijih američkih MMA boraca Tony-ja “Kryptonite” Lopeza!

O Satoshi-ju Ishiju zaista ne treba mnogo trošiti reči, jedan od najuspešnijih džudista iz Japana, i između ostalog, pored osvajanja zlatnih odličja u svojoj zemlji i svetskim turnirima, osvajač je najsjajnijeg Olimpijskog odličja u japanskom nacionalnom sportu! Nakon toga je izgradio ime u najboljim MMA organizacijama sveta i imao priliku da ukrsti rukavice sa pravim legendama sporta, šampionima najvećih svetskih promocija – Quinton “Rampage” Jackson, Tim Sylvia, Jeff Monson, Pedro Rizzo, Fedor Emelianenko, i najpoznatije borilačko ime sa ovih prostora, legenda svetskog MMA sporta, Mirko “Cro Cop” Filipović! Satoshi je novi polet i motivaciju pronašao u Hrvatskoj i treninzima u legendarnom Cro Cop Team-u. Veliko iskustvo koje ovaj japanski ratnik poseduje, uz treninge sa Filipovićem, jednim od najboljih boraca svih vremena, i u njegovom timu, omogućuju mu da dodatno napreduje i iznova pokaže da je materijal za sam svetski vrh! Sledeća velika borba koju će imati održaće se u Srbiji, u Novom Sadu na Serbian Battle Championshipu 19, i najbolji japanski profesionalni MMA borac pokušaće da stigne do
osamnaeste profesionalne pobede u karijeri i šampionskog SBC pojasa.

Protivnik će mu biti američki profesionalac koji je u karijeri odradio čak 91 borbu, Tony “Kryptonite” Lopez! Ni Lopez ne zaostaje mnogo za Ishijem kada je reč o konkurenciji koju je tokom bogate karijere imao priliku da susretne u ringu/ kavezu – Konstantin Gluhov, Joe Doerksen, Jeremy Horn, Jeff Monson, Houston Alexander, Ilir Latifi, Alexey Oleinik, itd. i u Srbiju dolazi kako bi se domogao novog šampionskog pojasa i impresivne 62. profesionalne pobede! Dakle, zaista imamo priliku da gledamo velika svetska imena koja će nakon najvećih svetskih pozornica zakoračiti i u SBC arenu u borbi za pojas SBC šampiona u teškoj kategoriji, a zahvaljujući Mirku Filipoviću i Cro Cop Teamu Satoshi Ishi će imati podršku ne samo svojih obožavaoca iz Japana, već će i veliki broj navijača iz Hrvatske imati priliku da ga uživo podrži!

Očekuje nas vrhunski sportski spektakl, nešto što nije viđeno na ovim prostorima, a publika u Srbiji i regionu imaće priliku da uživa u fantastičnom teškaškom okršaju!

Budite deo istorijske SBC manifestacije i pridružite nam se u Velikoj dvorani SPENS-a 01. decembra u Novom Sadu!

Pogledajte još