SEDELA SAM U KUĆI I PLAKALA: Dara Bubamara prošla kroz stresan period

Folk zvezda Dara Bubamara otkrila je da je nedavno prošla kroz izuzetno stresan period, i da se jako potresla zbog kolege Darka Lazića jer su neposredno pre nesreće vikend proveli zajedno.

- Posle koncerta sam dobila neverovatnu snagu, ali sam dobila i dosta udaraca. Nije samo to problem, nekako sam bila pod stresom. Mesec dana sam išla u Rovinj, ugojila sam se... Onda sam krenula na dijetu i bila sam dva meseca na povrću i proteinima. Sva sam se izduvala - rekla je Dara i prokomentarisala stanje Darka Lazića, kom želi brz oporavak.

- Bilo mi je jako teško, bila sam prehlađena tri-četiri dana, sedela sam u kući i plakala zato što smo neposredno pre nezgode proveli vikend zajedno, ali hvala bogu ide nabolje. Biće on dobro, kada sve prođe, pevaćemo zajedno - kaže Dara.

Ona ističe i da ju je Darkova nezgoda navela da promeni neke životne navike.

- Posle ovoga što se desilo Darku, rekla sam sebi: “Nije bitno šta imam, šta vozim, šta oblačim, samo da sam živa i zdrava. Rešila sam da budem opreznija u vožnji, da ne čačkam telefon dok vozim, da ne vozim brzo, da posle fajronta ne idem odmah kući, da ne jurcam. Stvarno me je ovaj Darkov slučaj osvestio i zakočio - priznala je pevačica.

- Ja strašno vodim računa o vožnji, ne pijem, ne pušim, jedino me ometa telefon. Kada se ono desilo Darku, jako sam se potresla, razbolela sam se. Znam šta smo sve pričali, gde ćemo ići, kako ćemo se zezati... Kada uzmem telefon, setim se da sam majka deteta. Zamolila bih kolege da posle svirki uzmu nekoga da ih vozi - zaključila je Dara.

Izvor: Kurir/Alo!
Foto: darabubamara_official/Instagram

Pogledajte još