fbpx

DAVID PROVOCIRAO ALEKSANDRU: Ana i ja flertujemo, jedva čekamo da zajedno odemo u toalet (VIDEO)

Tokom ranih jutarnjih časova Aleksandra Subotić je čula komentare svojih cimera koji komentarišu da između njenog dečka Davida Dragojevića i atraktivne Ane Korać postoji nešto više od prijateljstva. Zbog ovoga je pobesnela, pa je očitala lekciju svojoj jačoj polovini.

- Ti jesi indijanac, ti nikome ništa ne smeš da kažeš. Ja ne bih dozvolila da neko bilo šta loše kaže o tebi. Imaš jednog matorog štakora i pet glupača koje trče oko njega. Znaš li ti šta je poštovanje?! Svaki moj muškarac, niko nije smeo ništa da mi kaže. Ne treba da se mazite. Lepi Mića da ima mušku stvar, prvi bi se natakao na tebe, jer je on muška pe*erčina. Jako je glupo da budete deo Mićine spletke i da pričaju kako ste vi bliski. Nemoj da spletkariš - vikala je Subotićeva, pa nastavila:

- Imaj malo stav, ti si muškarac bez stava. Ti dopuštaš da mene jedan mali štakor uzrujava. Ustani jednom i je*i mu mater - govorila je Aleksandra Davidu.

- Ana i ja se gledamo, flertujemo, jedva čekam da odemo tamo u toalet - odgovorio joj je David.

- Nemoj da okrećeš priču, nemoj da mi tu glumiš je*ača. On ide sa svim ljudima koji mene mrze, psuju i pljuju, ljubiš se i grliš se i on mu kupuje piće - prebacivala mu je Aleksandra.

Miki Đuričić je smanjivao ovu tenziju među zadrugarima svojim dobacivanjem, tako da je ova rasprava prošla bez većih komplikacija

Pogledajte kako je sve izgledalo.

Izvor: nadlanu.com/V.A.
Foto: Zadruga Official/YouTube-PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.