SLATKE MUKE ALEKSANDRE ŽIVOJINOVIĆ: Mnogo volim da jedem, a sada to radim za dvoje

Poslednjih nedelja pevačicu Aleksandru Živojinović (23), nekad Prijović, retko možemo videti u javnosti. S obzirom na to da je u petom mesecu trudnoće, povukla se iz medija kako se ne bi izlagala naporima. Ipak, s vremena na vreme poseti neko gradsko dešavanje u društvu supruga Filipa Živojinovića (33). Prvo je prisustvovala koncertu Lepe Brene, na koji je povela mamu, babu i dedu, a onda je bila i na njenoj zabavi koju je organizovala nekoliko dana kasnije. Iako je koktel-parti upriličila jedna od najvećih zvezda sa naših prostora kako bi proslavila uspeh – dva spektakularna koncerta kojima je obeležila 35. godina plodne karijere – te večeri sve oči su bile uprte u trudnu Aleksandru. Ona je na zabavu došla u opuštenom izdanju. Držeći muža za ruku pozirala je foto-reporterima, a ispod duksa koji je nosila stomačić se samo nazirao. Kako je veče odmicalo, a druženje postajalo sve zabavnije, u jednom momentu je uzela mikrofon i otpevala nekoliko pesama. To je posebno raznežilo njenog svekra Slobodana-Bobu Živojinovića, koji ju je zagrlio i poljubio u kosu.

Premda je vrlo prisna sa svim članovima suprugove familije, posebno sa Filipovom braćom Stefanom i Viktorom, s kojima provodi svaki slobodan trenutak, čini se da je Aleksandra najčvršći odnos izgradila upravo sa svekrom. Nekadašnji teniser ne krije da je njegova snajka princeza u njihovoj kući, te da je voli kao kćerku koju nikad nije imao.

To je potvrdio i nedavno, kad je zajedno s njom došao na snimanje emisije “Nikad nije kasno”, gde su oboje bili u svojstvu gostujućih članova žirija. Pred kamerama je ispričao koliko je srećan zbog toga što će mu baš ona podariti prvog unuka.

Ona je naša mala princeza i normalno je da je sada pazimo malo više. Kad je reč o njoj i Filipu, uvek emotivno reagujem. Zaplakao sam kad sam saznao da ju je moj sin verio, a bilo je suza radosnica i kad sam čuo da je trudna. To je normalno kad je naša porodica u pitanju. Iz iskustva svojih prijatelja, od kojih su mnogi postali bake i deke, znam da je imati unuče ponekad mnogo jači i lepši osećaj nego onaj kad se ostvarite kao roditelj. Očekujem da će tako biti i sa mnom, samo da ne preteram u tome – rekao je Slobodan Živojinović, koji tom prilikom nije želeo da kaže kako će se dečak zvati.

Ipak, ime budućeg Živojinovića nije tajna. Aleksandra je tokom jednog od poslednjih gostovanja na televiziji otkrila da će se beba zvati Aleksandar i da je ime odabrao tata, što je ona s oduševljenjem prihvatila. Tada je ispričala i kako podnosi trudnoću.

Odlično se osećam i sve je, hvala bogu, u najboljem redu. Pripremam pesmu koju bi uskoro trebalo da predstavim, sve ostalo je isto. U početku sam imala neke male promene raspoloženja, ali to je sve normalno. Nisam se ugojila. Mnogo volim da jedem, a sada to radim malo više, za dvoje – izjavila je ona i ostala dosledna tome da o trudnoći ne govori previše jer nije jedina trudna žena na svetu.

Izvor: Gloria.rs
Foto: aleksandra__official/Instagram

Pogledajte još