UŽIVA U MAJČINSTVU! Ivana Kukrić: Kćerka Hana promenila mi je život

Jedna od naših najuspešnijih manekenki u svetu Ivana Kukrić (38) porodila se 1. novembra i na svet donela kćerku Hanu. Devojčica je sama sebi izabrala ime, a pošto je sve proteklo u najboljem redu, mama i ona su već narednog dana stigle kući, gde su ih sa nestrpljenjem očekivali tata, baka i tetka.

Šalila sam se kako bih volela da beba sama izabere ime i bukvalno je tako i bilo. Već smo izašle iz bolnice, a pošto sam hitno morala da se odlučim za ime, moj suprug Ivan je na nekoliko papirića napisao različite predloge i spustio ih ispred nje. Dodirnula je onaj na kome je pisalo Hana i tako je rešila višemesečnu dilemu – kaže Ivana, koja se porodila u bolnici "Saint John’s Health Center" u Los Anđelesu.

Kako bi joj pomogle oko bebe, u domu su je sačekale mama i sestra Ana.

Pored supruga Ivana, tu su i moje mama i sestra, što mi mnogo znači u ovim prvim danima materinstva, pogotovo jer nemam nikakvog iskustva. Opuštena sam i to mi je najbitnije, ali naravno da mi je svaka pomoć dobrodošla. Porođaj je super prošao, primila sam epiduralnu anesteziju, tako da se sve završilo brzo i potpuno bezbolno. A s obzirom na to da mi je i trudnoća bila baš laka, ovaj period života ću pamtiti samo po lepom.

Za razliku od naše, praksa u Americi je da se mama i beba ne zadržavaju duže od dana u bolnici posle porođaja, pod uslovom da je sve u redu.

Takođe, pravilo je i da se beba od sedmog dana već uveliko izvodi u šetnju, što meni, a i Hani, apsolutno odgovara i prija.

Iako je s nestrpljenjem očekivala dan kada će postati majka i poslednjih devet meseci maltene svakodnevno obilazila prodavnice sa bebi-opremom, sobu za kćerku tek planira da uredi.

Nisam htela ništa unapred da kupujem, ali kako nisam ljubitelj bebiroze, znam da će njena soba biti u pastelnim nijansama nekih drugih boja.

Opremanje dečje sobe kraljici modnih pista predstavljaće pravo zadovoljstvo, ne samo zato što je reč o uređenju prostora za njenu mezimicu već i zbog činjenice da je poslednjih pet godina privlači dizajn enterijera.

Sve je počelo tako što sam sa Ivanom, koji se bavi građevinom, ostvarila saradnju. Prvo smo bili poslovni partneri, onda smo počeli da se zabavljamo, a letos smo se i venčali.

Dok uživa u najlepšem periodu u životu, ova crnokosa lepotica, koja je svojevremeno proglašena za najlepšu Beograđanku i koja je krasila mnoge naslovne strane prestižnih modnih časopisa, potpuno je spremna za novo životno poglavlje u kojem će joj najvažnije biti dve nove uloge – supruge i mame.

Izvor: Gloria.rs
Foto: ivanakukric/Instagram

Pogledajte još