Premijera IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaja na srpskom tržištu

Nova generacija uređaja IQOS – IQOS 3 i IQOS 3 Multi, koja predstavlja inovaciju ovog revolucionarnog proizvoda za zagrevanje duvana, predstavljena je u petak uveče u Beogradu. Odmah nakon Tokija i Moskve, i Beograd se našao među prestonicama u kojima su, uz odličnu muziku i ugledne goste, održane zvanične promocije ovog uređaja superiornog dizajna i naprednih performansi.

Kompanija Filip Moris ponudila je svojim vernim potrošačima ovu najnoviju verziju uređaja koja će biti istovremeno i prefinjena i eleganta, sa skraćenim periodom punjenja, magnetnom bravom, tanjim držačem, ali koja će i dalje pružati vrhunsko iskustvo uživanja u najkvalitetnijem duvanu.

Među prvima koji su se se uverili kakve benefite i novine donosi nova IQOS serija bile su i brojne poznate ličnosti domaćeg javnog života i scene kao što su glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina, Anđela Jovanović, Marina Ćosić, Nenad Okanović, Adriana Čortan, Đorđe Stojković, Miodrag Dragičević i mnogi drugi.

Voditeljski par večeri, Jelena Gavrilović i Zoran Pajić predstavili su prednosti novog uređaja, kao i aparata IQOS 3 Multi, koji predstavlja i dizajnersku i korisničku inovaciju, s obzirom na to da ima mogućnost deset uzastopnih korišćenja bez punjenja.

Predstavljanjem nove generacije proizvoda, kompanija Filip Moris otišla je još korak dalje u realizaciji svoje vizije sveta bez duvanskog dima. Do sada je u razvoj IQOS-a uloženo više od 4,5 milijardi dolara i preko deceniju naučnih istraživanja najeminentnijih svetskih stručnjaka.

IQOS je prvi proizvod iz kategorije bezduvanskih proizvoda koji se pojavio na tržištu, a pozitivan trend koji je započela kompanija Filip Moris ogleda se u činjenici da je od dana pojavljivanja IQOS-a na tržištu pre četiri godine do danas, skoro 6 miliona pušača prešlo na ovu bolju i manje štetnu alternativu cigaretama.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Neša Dimić

Pogledajte još