BOGAT JE ONAJ ČOVEK KOJI UPOZNA PRAVU LJUBAV: Džala Brat oduševio gestom za rođendan supruge

Džala Brat u srećnom je braku sa Almom Ikanović, koju je verio pre tačno tri godine, a na ludi kamen su stali 2017. godine.

Reper se na Instagramu oglasio povodom rođendana njegove drage, a ovog puta iznenadio je sve emotivnom porukom koju je posvetio Almi.

- Godinama si moja inspiracija, moja muza, mila moja i evo opet kada krenem da napišem nešto u tvoje ime, uhvati me trema kao početnika, kao amatera, možda zato što me na tenutke strah, da za tvoju dobrotu i lepotu ne postoje reči dovoljne hvale i da ću baš tu zakazati, jer kako da opišem tvoj šarm? Danas ti se neću zahvaljivati za sve što si uradila za mene, ti najbolje znaš i ako nikada ne spominješ, ti koja me i dalje bodriš u utakmici zvanoj život. Mozda mi je ovo i najdraži datum od svih, baš ovakav jesenji dan, možda je baš tada dragi Bog odlučio da se rodi anđeo koji će mi promeniti čitav svet - istakao je on, pa nastavio:

- Bilo kako bilo, samo mi budi zdrava i sretna, tu sam da ti čuvam leđa od svih nedaća, tu sam da slavimo svaki osmeh i zagrljaj, tu sam i da sutra ostanemo bez svega, jer kraj tebe i bez ničega imam citav svet. Bogat je čovek onaj koji upozna pravu ljubav i pronađe iskrenu sreću u ovom ludom i brzom životu, to nam je i dalje najveći uspeh, ponos i trofej. Voljena si dok je vekova, sretan rođendan želi ti tvoj Jasmin.

Uz ove reči Džala je "okačio" i zajedničku fotografiju iz automobila.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: jalabrat/Instagram

Pogledajte još